Mobil Uygulama Yarışmasına Rekor Katılım! - Son Dakika
Güncel

Mobil Uygulama Yarışmasına Rekor Katılım!

Mobil Uygulama Yarışmasına Rekor Katılım!

indir.com Mobil Uygulama Yarışması'na 4 Şubat tarihinden bugüne kadar toplam 506 uygulama yarışmaya katılmak için başvuruda bulundu.

22.04.2014 16:11  Güncelleme: 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ancak bu uygulamalardan şartlara uyan 149 uygulama yarışmaya hak kazanabildiği gibi yarışma sayfasını da tekil 50 bin'in üzerinde kişi ziyaret etti.

İndir.com Mobil Uygulama Yarışması için halk oylaması başladı.

4 Şubat - 15 Nisan 2014 tarihleri arasında başvuruların kabul edildiği ''indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2014'''te yarışacak mobil uygulamalardan dereceye gireceklerin belirlemesinin amaçlandığı Halk Oylaması süreci başladı.

Siz de oy verebilirsiniz!

indir.com Yönetici Ortağı Hasan Yaşar oylama ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Halk oylaması sürecinde yarışmaya katılmaya hak kazanan mobil uygulamalardan beğendiğiniz ya da dereceye girmesini istediğiniz uygulamalara resmi yarışma sitesinde bulunan PROJELER sayfası üzerinden oy verebileceğiniz gibi aynı zamanda geliştiricilerin kendi sosyal medya hesapları üzerinden yapacakları paylaşımlar aracılığıyla da oylarınızı verebilirsiniz. Oy vermek için http://www.indir.com/yarisma adresini ziyaret edebilirsiniz." dedi.

Halk oylaması (ön eleme) sürecinde uygulamalar Twitter, Facebook ve Google+ Widget'larındaki sayıların toplamına göre belirlenecek olup, bu süreç sonunda ilk 10'a kalan uygulamalar 30 Nisan tarihinde açıklanacak. 1 Mayıs - 15 Mayıs tarihleri arasında da Jüri değerlendirmesi yapılarak ilk 3'e giren finalistler belirlenecek.

Ödül töreni ODTÜ'de yapılacak!

Finalistlerin belirlenmesinden sonra ilk 3'e girecek olan uygulama yazılımcıları 16-17 Mayıs 2014 tarihinde düzenlenecek olan Android Geliştirici Günleri,ODTÜ'de yapılacak olan ödül törenine katılarak ödüllerine sahip olabilecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mobil Uygulama Yarışmasına Rekor Katılım! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement