Mobilexpress, Kullanıcılarını İndirim Fırsatıyla Taçlandırıyor - Son Dakika
Güncel

Mobilexpress, Kullanıcılarını İndirim Fırsatıyla Taçlandırıyor

Mobilexpress, Kullanıcılarını İndirim Fırsatıyla Taçlandırıyor

Mobilexpress, Visa ve fatura ödeme alanındaki iş ortaklarından TTNET ile gerçekleştirdiği kampanya kapsamında kullanıcılarının fatura öderken de kazanmasını sağlıyor.

16.07.2014 17:23  Güncelleme: 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Faturanızı öderken, indirim kazanmaya ne dersiniz?

Mobilexpress üzerinden Visa kredi kartı ile TTNET faturasını ödeyenler, 10 TL indirim kazanıyor.

TTNET faturasını Mobilexpress üzerinden Visa kartıyla ödeyenler, 10 TL indirim kazanıyor

Kampanya kapsamında, Mobilexpress'te Visa kredi kartını kullanarak TTNET faturasını ödeyen tüm kullanıcılar 10 TL indirim kazanıyor. Üstelik Mobilexpress üzerinden bir kere TTNET faturasını ödeyen kullanıcılar, sonraki aylarda da Mobilexpress'ten (3570) gönderilen fatura bilgilendirme SMS'ini 'EVET' olarak yanıtlayarak, otomatik ödeme talimatı vermeye gerek duymadan ve unutma riskini ortadan kaldırarak faturalarını rahatlıkla ödeyebiliyor. Mobilexpress kullanıcıları ayrıca Türk Telekom ve Avea faturalarını da hem online olarak hem de SMS ile hızlı ve kolay bir şekilde ödeyebiliyor.
Mobilexpress Kurucu Ortak ve CEO'su Zeynep Şener, "Mobilexpress olarak, kullanıcılarımıza her zaman en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda Visa gibi dünya devi bir markayla iş birliği gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Kullanıcılarımıza hızlı ve güvenli online ödeme ve alışveriş hizmeti sunarken; onlara fayda sağlayacak kampanyalarımıza önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Visa Europe Türkiye Ülke Müdürü Merve Tezel, Visa'nın, ödeme sistemlerinin geleceğinin şekillenmesine liderlik eden bir marka olarak, ödemeler ekosisteminde yenilikçi yaklaşımlar sunan oyuncularla iş birliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. Tezel, "TTNet fatura ödemelerini yenilikçi bir yaklaşımla ödeme imkanı tanıyarak, tüketicilerin hayatını kolaylaştıran Mobilexpress, Visa kartı sahiplerine değer yaratma stratejimizi birebir destekleyen bir platform oldu. Tüketicilerin ihtiyaçlarını anlayan ve yenilikçi iş modelleri sunan platformlarla ortak projeler yapmaya devam edeceğiz" dedi.
TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin lider internet şirketi olarak, tüm dünyayı etkisi altına alan hızlı dijital dönüşümü müşterilerimizin hayatının her anına taşımaya hedefliyoruz. Bu noktada hem erişim hem de dijital servisler tarafında müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak, kullanıcıların internet deneyimini zenginleştirecek çözümler sunuyoruz. Mobilexpress ve Visa ile birlikte sunduğumuz kampanya ile müşterilerimizi yeni nesil bir dijital ödeme sistemi ile buluşturuyor, TTNET faturalarını öderken de kazanmalarını sağlıyoruz. Yeni iş birliklerimiz ve kampanyalarımızla müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mobilexpress, Kullanıcılarını İndirim Fırsatıyla Taçlandırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement