Mobilya Fabrikasında Yangın - Son Dakika
Güncel

Mobilya Fabrikasında Yangın

Mobilya Fabrikasında Yangın

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir mobilya fabrikasının boyahane kısmında çıkan yangında bazı işçiler dumandan etkilenerek hastanelik oldu.

20.07.2015 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir mobilya fabrikasının boyahane kısmında çıkan yangında bazı işçiler dumandan etkilenerek hastanelik oldu.

Saat 17.00 sıralarında Mesudiye Mahallesi Avarlar kavşağı mevkiinde faaliyet gösteren Muzaffer Mobilya firmasına ait fabrikanın boyahane kısmında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangını fark eden işçiler fabrikaya tahliye ederek durumu itfaiyeye bildirdi. İtfaiye ekipleri fabrikanın dört bir yanından alevlere müdahale ederken, söndürme çalışmalarına fabrika işçileri ve çevredeki esnaflar da katıldı.

Yangına müdahale eden fabrika çalışanlarından 34 yaşındaki Ali Altay ile 36 yaşındaki Sevil Sabut dumandan etkilenerek fenalaştı. İki işçi olay yerinde hazır bekleyen 112 ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Dumandan hafif şekilde etkilenen bazı işçiler ise yangın yerindeki ambulanslarda tedavi edildi.

İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan da yangın yerine gelerek yetkililerden bilgiler aldı. Boyahanedeki yangın, fabrikanın tamamına ve çevredeki diğer fabrikalara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Maddi hasara yol açan yangının çıkış sebebi saraştırılıyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mobilya Fabrikasında Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement