Mobilya İmalethanesinde İş Kazası Can Aldı - Son Dakika
Güncel

Mobilya İmalethanesinde İş Kazası Can Aldı

Mobilya İmalethanesinde İş Kazası Can Aldı

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde mobilya imalathanesinde işçi olarak çalışan 34 yaşındaki Turgay Kaya, makinede kesmeye çalıştığı ahşap bloktan fırlayan parçanın başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.

12.07.2016 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde mobilya imalathanesinde işçi olarak çalışan 34 yaşındaki Turgay Kaya, makinede kesmeye çalıştığı ahşap bloktan fırlayan parçanın başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Kaya, çağrılan ambulans gelene kadar yaşamını yitirdi.

İnegöl'de Mahmudiye Maallesi 23. Sokak'ta bulunan mobilya imalathanesinde işçi olarak çalışan Turgay Kaya, bugün ebatlama makinesinde ahşapları kesmek istedi. Sıkışan bir parçanın fırlayıp yüzüne isabet edip gözünü parçalaması sonucu ağır yaralanan Kaya olduğu yere yığıldı. Haber verilmesi sonucu çağrılan ambulans gelene kadar yaşamını yitirdi. Evli ve 2 çocuk babası olan Kaya'nın cansız bedeni Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemeden sonra, kesin ölüm nedenin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mobilya İmalethanesinde İş Kazası Can Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement