Mobilya Parasını Ödemediği İddia Edilen Rasim Ozan Kütahyalı'ya İcra - Son Dakika
Ekonomi

Mobilya Parasını Ödemediği İddia Edilen Rasim Ozan Kütahyalı'ya İcra

Gazeteci-yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'nın evine aldığı bahçe mobilyalarının parasını ödemediği gerekçesi ile başlatıldığı öne sürüldü.

21.12.2015 08:29  Güncelleme: 08:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazeteci-yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı hakkında icra takibi başlatıldığı öğrenildi. 28 bin lirayı bulan icra takibi, Kütahyalı'nın evine aldığı bahçe mobilyalarının parasını ödemediği gerekçesi ile başlatıldığı öne sürüldü. Kütahyalı ise, Hürriyet Dünyası'na yaptığı açıklamada, icra takibinden haberinin olmadığını, takibi yapan firmaya ise borcunun olmadığını kaydetti.

KÜTAHYALI'NIN BORCUNU ÖDEMEDİĞİ İDDİASI

Kütahyalı hakkındaki icra takibinin tarihi 9 Aralık olarak kayıtlara girdi. Takip dosyasında yer alan bilgilere göre, Milenyum Mobilya Tasarım ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kütahyalı'dan alacaklı olduğunu iddia ediyor. İcra takibi ise Küçükçekmece 1. İcra Müdürlüğü'nden 2015/12351 numaralı dosya üzerinden yapıldı.

'BAHÇE MOBİLYALARI ALDI' İDDİASI

Dosyada yer alan bilgilere göre Kütahyalı İkitelli MASKO Mobilyacılar Sitesi'nde faaliyet gösteren şirketten bir kısım bahçe mobilyası aldı. Söz konusu mobilyalar geçtiğimiz ağustos ayında alındı. Söz konunu satışlar için iki ayrı fatura düzenlendi Biri 24 bin 270 diğer 3 bin 150 TL olarak düzenlenen faturalar takip dosyasına da sunuldu.

ÖDEME EMRİ ADRESİNE GÖNDERİLDİ

İddiaya göre, şirket yetkilileri, alınan ürünlerin ücretinin ödenmesi için Kütahyalı uzun süre görüşmeler yürüttü. İddiaya göre, Kütahyalı ödemeyi yapmadı. Şirket avukatı da ödeme için icra takip talebinde bulundu. Hazırlanan ödeme emri Kütahyalı'nın Üsküdar Çengelköy'deki evine gönderildi.

'BU FİRMAYA BİR BORCUM YOK'

Hürriyet Dünyası'nın telefonla ulaştığı Kütahyalı, söz konusu icra takibinden haberinin olmadığını söyledi. Kütahyalı, anılan firmadan daha önce ürün aldığını ve ödemesini de yaptığını söyledi. Kütahyalı, icra takibinin neden yapıldığını bilmediğini ifade ederek "Kimseye borcum yok" dedi. Kütahyalı, icra takibi yapan firma ile ilgili bir takım iddiaların olduğundan söz ederek kendisine yönelik icra takibi için ise 'kumpas' yorumunda bulundu.

DÖRT AY ÖNCE SATIN ALDI

Alacaklı olduğu iddia edilen şirketin avukatı Cevat Kazma ise "Kütahyalı ürünleri Ağustos ayında satın alıyor. Müvekkilim bir süre sonra alacağını tahsil etmek istediğinde hükümetin olmaması ve piyasalardaki durgunluk gerekçe gösterilerek ödeme yapılmıyor. Aradan 4 aylık bir süre geçti, ancak hala ödeme yapılmadığı gibi, Kütahyalı son görüşmede bahsi geçen ürünleri almadığını söylüyor" şeklinde konuştu. (Kaynak:Hürriyet)


Mobilya Parasını Ödemediği İddia Edilen Rasim Ozan Kütahyalı\'ya İcra

Son Dakika Ekonomi Mobilya Parasını Ödemediği İddia Edilen Rasim Ozan Kütahyalı'ya İcra - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • seni seviyorum: bû akp yandaşları harbinden hepsimi bukadar yüzsüz lan sana kumpas kursalar nolacak sen kimsin bide kumpas kursalar böylemi kurarlar alışmışsınız kul hakkı yemeye bunlara bedava ver nevyaoarsan yap 56 7 Yanıtla
  • Mervan: Ey turkler atam selahaddin eyubi 88 yil sonra kudosu nasil aldiysa gerekirse bizde 88 daha bekler genede o topraklarimizi alacagiz tum kalbimle ALLAHA dua ediyorum....biji gele kurd 2 59 Yanıtla ali baba: dinsiz pkk 7 1
  • ...YİBO...: ......VATAN MİLLET SEVGİSİ MAYA GİBİDİR...KANI VE SÜTÜ BOZUKLARDA TUTMAZ.......Bu yazı hain chp ve hdp ye kapak olsun....!!! 6 40 Yanıtla
  • Almanyali: Akp yalakasi alismissiniz yemeye 33 2 Yanıtla
  • cennet vatan bizim: Bir bidon benzin döküp yaksan benzine yazik valla.... 23 3 Yanıtla
  • gül: Oh İyi olmuş pis akpartici 20 5 Yanıtla
  • almanya mb: İnanmıyom ödemediyini kendinin dediyi gibi kumpas vardır ama ne ise çıkar ortaya belki paralelin kumpası vardır 2 18 Yanıtla
  • METEHAN KALKAN: LAN DANGALAK SEN KİMSİN SANA KUMPAS KURSUNLAR BEN İCRA MEMURUYUM,İMZASI OLMAYAN HİÇ KİMSEYE İCRA YAPILAMAZ............ 17 0 Yanıtla
  • gökbörü: Mobilyacı kesin paraleldir 5 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kayseri'de Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere 700 ton tohum dağıtıldı
    23:17 Kayseri'de Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere 700 ton tohum dağıtıldı

    Kayseri'de düzenlenen törende, Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere 700 ton sertifikalı nohut, aspir, yeşil mercimek, sorgum sudan ve kuru fasulye tohumu dağıtıldı. Kayseri'nin tarım ve hayvancılıkta önemli bir noktada yer aldığı belirtilirken, proje kapsamında son 4 yılda 8 bin ton muhtelif tohum dağıtımı gerçekleştiği ve 400 bin dekar alanın tarımsal üretime kazandırıldığı ifade edildi.

  • TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti
    22:03 TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti

    Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul İl Örgütü, hükümete gönderdiği açık mektupta asgari ücretin yılda bir kez artmasını isteyen Merkez Bankası Başkanı ve bu yıl asgari ücrete ikinci bir zam yapılmayacağını söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ı Merkez Bankası önünde düzenlediği basın açıklamasıyla protesto etti. TİP üyeleri, Merkez Bankası Başkanı'nın hemen görevden alınmasını istedi.

  • Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde Ayarlama ve Başlatma Safhası Başladı
    19:56 Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde Ayarlama ve Başlatma Safhası Başladı

    Akkuyu Nükleer AŞ Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktör Yardımcısı Denis Radchenko, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde (NGS) ayarlama ve başlatma safhasının santralin ömrü için çok önemli bir aşama olduğunu belirtti. Radchenko, birinci ünitede nükleerle ilgili binalarda ana inşaat çalışmalarının tamamlandığını ve şu anda ayarlama ve başlatma çalışmalarına kapsamlı olarak başladıklarını söyledi. Kontrollerin ardından sıcak ve soğuk deneme aşamasına geçileceğini belirten Radchenko, bu yılın sonuna kadar birinci ünitede ilk test elektrik enerjisini elde etmeyi planladıklarını ifade etti.

  • Söğütlü OSB'de 40 firma ile sözleşme imzalandı
    19:34 Söğütlü OSB'de 40 firma ile sözleşme imzalandı

    Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde kurulması planlanan karma organize sanayi bölgesinde yatırım yapmak isteyen 40 firma ile sözleşme yapıldı. Söğütlü Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ön tahsis protokol toplantısı, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan yetkililer, yatırımcıların seçimi konusunda titiz davrandıklarını ve Söğütlü OSB'nin şehrin ihracat hedeflerine katkı sağlayacağını belirtti. Yeni OSB'nin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür edildi ve yatırımcı firmalarla ön sözleşme imzalandı.

  • Van TSO, 'K' Türü Yetki Belgesi Verme Yetkisini Tekrar Aldı
    19:19 Van TSO, 'K' Türü Yetki Belgesi Verme Yetkisini Tekrar Aldı

    Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Necdet Takva, Van'da her türlü yük taşımacılığı yapanlara 'K' Türü yetki belgesi verme yetkisini tekrar kazandıklarını açıkladı. Uzun süren çalışmalar sonucunda yetkinin geri alınmasıyla Van TSO'nun itibarının geri kazanılacağı ve kullanıcıların işlemlerinin kolaylaşacağı belirtildi.

  • Türk Müteahhitler Birliği Başkanı: Türk müteahhitliği dünyada bir marka haline geldi
    19:13 Türk Müteahhitler Birliği Başkanı: Türk müteahhitliği dünyada bir marka haline geldi

    Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Türk müteahhitliğinin dünyada bir marka haline geldiğini belirterek, Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde çalıştıklarını ve Sahra Altı Afrika bölgesindeki faaliyetlerini artırdıklarını söyledi. Türk müteahhitlik firmalarının mart sonu itibarıyla 136 ülkede, 507 milyar dolar tutarında 12 binin üzerinde proje üstlendiği ifade edildi.


Advertisement