Modanın Kalbi Forum Mersin'de Attı - Son Dakika
Yerel

Modanın Kalbi Forum Mersin'de Attı

Modanın Kalbi Forum Mersin\'de Attı

Forum Fashion Week kapsamında Forum Alışveriş Merkezi'nde, moda üzerine birçok etkinlik yapılırken ünlü manken Tülin Şahin'de Mersinlilerle buluştu.

30.09.2013 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Forum Fashion Week kapsamında Forum Alışveriş Merkezi'nde, moda üzerine birçok etkinlik yapılırken ünlü manken Tülin Şahin'de Mersinlilerle buluştu.

Hafta sonu gerçekleştirilen etkinliklerle yüzlerce Mersinli Forum Mersin'de keyifli dakikalar geçirdi. 'Alışveriş Gecesi' ile Forum Mersin ziyaretçileri, belirlenen saatler arasında en büyük moda marklarına en özel indirimle sahip olma imkanı yakaladı. Forum Fashion Week ile sezon modasına dair birçok öneri ve ipucuna sahip olan moda ve alışveriş tutkunları, en moda kıyafetlere özel indirimlerle sahip olmanın keyfini çıkardı. Etkinlik kapsamında Türkiye'nin top modellerinden Tülin Şahin de Forum Mersin ziyaretçileriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Moda ve stil üzerine gerçekleşen sohbette Tülin Şahin, stil ipuçları ve sezon modasına dair önerilerde bulundu, dinleyicilerin modaya dair sorularını yanıtladı. Ayrıca moda severler Erdal Bektaş ile makyaj teknikleri atölyesi ile güzellikle ilgili birçok ipucu ve püf noktası öğrenerek keyifli vakit geçirdiler. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Modanın Kalbi Forum Mersin'de Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement