Modern Çağın Kadınlarına Zamandan Kazandıran Dijital Hizmet - Son Dakika
Güncel

Modern Çağın Kadınlarına Zamandan Kazandıran Dijital Hizmet

Modern Çağın Kadınlarına Zamandan Kazandıran Dijital Hizmet

Türkiye’de kuru temizleme sektörünün en önemli firmalarından olan Network Dry, geçtiğimiz günlerde açılan www.networkdry.com ile kadınların gündelik ihtiyaçlarına dijital çözümler üreten platformlar arasında yerini aldı.

17.12.2014 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de kuru temizleme sektörünün en önemli firmalarından olan Network Dry, geçtiğimiz günlerde açılan www.networkdry.com ile kadınların gündelik ihtiyaçlarına dijital çözümler üreten platformlar arasında yerini aldı.

Günümüzde kadınların geçmişe oranla edindikleri haklar ve özgürlükler açısından neredeyse boyut atladıkları söylenebilir. Artık kadınlar hem çalışıyor, kariyer yapıyor hem de çocuklarıyla ilgilenip, evlerinin düzenlerini sağlamak açısından var oluş mücadelesini sürdürüyor. Peki, kadınların biyonik olmadığı gerçeğini de hesaba katarsak bu mükemmel kadınların karşısındaki en büyük sorunun stres olmadığını kim söyleyebilir? Son zamanlarda giderek hareketlenen dijital dünya, dijital hizmetleri de beraberinde getirdi. Bu hizmetler arasında öyleleri var ki, adeta modern kadının en büyük yardımcısı konumunda. Hazır ev yemeği siteleri, evde yemek pişirme hizmetleri, ev temizliği için online temizlikçi siparişi verilebilen platformlar, halı yıkama servisleri gibi bu yeni dijital platformlar, modern çağın en büyük yardımcılarına bir tıkla ulaşma kolaylığı sağlıyor. Kadınların yardımcısı, zamandan ve emekten tasarruf ettiren, bunun yanı sıra akıl almaz tüketici haklarıyla giderek ülke ekonomisinin önemli bir parçası halini alan dijital hizmet kanallarına çamaşır yıkama, kuru temizleme ve ütü servisiyle yeni bir platform olarak geçtiğimiz günlerde açılan www.networkdry.com da eklendi. 500'ü aşkın bayisiyle Türkiye'de kuru temizleme sektörünün en önemli oyuncularından biri olan Network Dry, kadınların gündelik ihtiyaçlarına dijital çözümler üreten platformlarda yer alan markalar arasında.

Sistemde evden alınıp yine eve teslim edilen çamaşırlar, temizlenip ütülenerek sahiplerine ulaştırılıyor. Özellikle kadınların en çok zamanını alan ve belki de sevilen ev işleri listesinin en alt sıralarında yer alan ütü, platformun açıldığı ilk günlerden itibaren kadınların ve bekar erkeklerin yoğun talebiyle karşılaştı. Hemen her türden giysi ve tekstil ürününün temizliğinin yapıldığı ve istenirse sadece ütü hizmeti de veren sistem, hızlı teslimat, birbirinden farklı ödeme seçenekleri ve randevu sistemi ile önemli bir iş kalemini kadınların üzerinden almayı hedefliyor. Yakın zamanda tüm Türkiye'de bayilikler verecek olan Network Dry yöneticileri, "Talepleri anında en yakındaki kuru temizleme esnafına yönlendiriyoruz. Sisteme dahil olan kuru temizlemeciler arasında adil bir düzen kurarak, bir yandan kadınların kuru temizleme ve ütü ihtiyaçlarını giderirken, diğer yandan da değişen ekonomik düzende iyice yıpranan esnafımız için artı değer yaratıyoruz" dedi.

Modern çağda hiç olmadığı kadar "mükemmel" olması gereken kadınlar, bu dijital ve güvenilir servislerle kendilerine ya da sosyal yaşamlarına daha fazla zaman ayırabiliyor ya da aileleri ve sevdikleriyle daha kaliteli zaman geçirme fırsatı bulabiliyor. Artan sorumluluklar ve kısıtlı zaman yüzünden yoğun stres yaşayan kadınlar için geliştirilen dijital hizmet servisleri, kadınlar kadar yalnız yaşayan erkekler için de önemli bir ihtiyaca cevap oluyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Modern Çağın Kadınlarına Zamandan Kazandıran Dijital Hizmet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement