Modern Ulaşım İsaca'yı Mutlu Etti - Son Dakika
Yerel

Modern Ulaşım İsaca'yı Mutlu Etti

Modern Ulaşım İsaca\'yı Mutlu Etti

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yıllardır toplu ulaşım imkanı olmayan Akhisar ilçesi İsaca Mahallesi’ne otobüs seferlerini başlattı.

20.08.2016 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yıllardır toplu ulaşım imkanı olmayan Akhisar ilçesi İsaca Mahallesi'ne otobüs seferlerini başlattı.

Manisa'nın ulaşım sorununu çözmek için projeler üreten Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin, il genelinde başlattığı toplu ulaşımda dönüşüm hamlesi vatandaşlar tarafından takdir topluyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, yıllardır toplu ulaşım imkanı olmayan Akhisar ilçesi İsaca Mahallesi'nde otobüs seferleri başlattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri de, İsaca Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşların taleplerini dinledi. Ensivri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün önderliğinde vatandaşların mutluluğu için çalıştıkları belirterek, "Yaşlı ve bedensel engelli yolcuların biniş ve inişleri göz önünde bulunarak tasarlanmış modern araçların mahalle sakinlerimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Kolay ve kaliteli ulaşım imkanına kavuştuklarını belirten mahalle sakinleri de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Modern Ulaşım İsaca'yı Mutlu Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement