Modifiye Araç Tutkunları Didim'de Buluştu - Son Dakika
Güncel

Modifiye Araç Tutkunları Didim'de Buluştu

Modifiye Araç Tutkunları Didim\'de Buluştu

Aydın'ın Didim İlçesi'nde düzenlenen otomobil ve motosiklet fuarında, modifiye araç tutkunları bir araya geldi.

21.06.2015 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim İlçesi'nde düzenlenen otomobil ve motosiklet fuarında, modifiye araç tutkunları bir araya geldi. Altınkum Yalı Caddesi'nde düzenlenen fuarda ses ve görüntü sistemleri, spor otomobiller ve aksesuvarları sergilendi.

Modifiye araç tutkunlarının bir araya gelerek kurdukları 'DidimTuning Otomobil ve Motosiklet Tutkunu Gençler Derneği' tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Didim Otomobil ve Motosiklet Fuarı'na modifiye meraklıları büyük ilgi gösterdi. Fuara, Didim'in yanı sıra Aydın, Muğla, İzmir, Bursa, Antalya ve İstanbul gibi Türkiye'nin bir çok yerinden modifiyeli araçlar katıldı. Birbirinden ilginç ve sık tasırımlı modifiyeli araçlar Altınkum Yalı Caddesi'nde sergilendi. Araçların görüntü ve ses sistemleri ilgi gördü. İlçede bir araya gelen modifiye tutkunlarının araçlarındaki çelik jant, kaporta ve tamponlarına yaptırılan özel kaplama, motor ve eksozlara yapılan özel bakımlar ile ses sistemleri dikkat çekti. Birçok eski model otomobilin renkleri ve motor güçlerinin değiştirilmesinin yanı sıra bagajlara yerleştirilen müzik sistemleriyle, nostalji ve konforu bir arada yaşayanların tercihi olarak ön plana çıktığı görüldü.

DidimTuning Otomobil ve Motosiklet Tutkunu Gençler Derneği Başkanı Began Basal, "Modifiye otomobil ve motosiklet tutkunu arkadaşlarımızla bir araya gelerek kurduğumuz derneğin amacı, bu daldaki araçlara gönül vermiş tüm arkadaşlarımızı bir araya toplamak, tanışmak ve kaynaşmaktır. 20-21 Haziran 2015 tarihlerinde ikincisini düzenlediğimiz etkinliğimiz festival havasında geçti. Katkı ve emek veren kurumlara ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Dernek yöneticilerinden Özgür Kurnazoğlu da bu yıl ikincisini gerçekleştirdikleri etkinlikle Didim'i tanıtmayı amaçladıklarını ve ilçede bu tür etkinliklerin yapılabileceğini gösterdiklerini dile getirdi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Modifiye Araç Tutkunları Didim'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ceyhun Vardar: Para toplamak için yapılan aktivite de. Paranın araçlardan önce gelmesine şaşırmadık. o kadar yolu boş yere yapmışız. Kavga Çıkmasıda cabası.. Bilen insanların yapması gerek böyle organizasyonları 0 0 Yanıtla

Advertisement