Modifiye Tutkunları Samsun'da Buluştu - Son Dakika
Yerel

Modifiye Tutkunları Samsun'da Buluştu

Atakum Garage Modifiye Kulübü ve Atakum Belediyesi'nin birlikte gerçekleştirdiği "2. Karadeniz En Güzel Otomobil Yarışması" ile bölgedeki modifiye tutkunları Samsun'da buluştu.

16.08.2015 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Garage Modifiye Kulübü ve  Atakum Belediyesi'nin birlikte gerçekleştirdiği  "2. Karadeniz En Güzel Otomobil Yarışması" ile bölgedeki modifiye tutkunları Samsun'da buluştu.

Kurupelit Yat Limanı otopark alanında gerçekleştirilen yarışmada otomobillerini davetlilerin beğenisine sunan modifiye tutkunları, araçlarında yaptıkları motor ve görünüm değişiklikleriyle dikkat çekti.

Eski model klasik otomobillerin yanı sıra son model otomobillerin yer aldığı alanda en çok ilgiyi ise Atakum Belediyesi tarafından yarışma için hazırlanan "Yeşil Adım" temalı otomobil çekti

Organizatör Kenan Tabağ, 2. Karadeniz En Güzel Otomobil Yarışması için kapsamlı bir program hazırladıklarını ancak gelen şehit haberleri sonrasında eğlenceli kısımları iptal ettiklerini söyledi.

Bölgedeki modifiye tutkunlarına güzel bir organizasyon hazırladıklarını belirten Tabağ,  "Ancak art arda  gelen ve yüreğimizi yakan şehit haberlerinden sonra programın müzikli ve eğlenceli kısımlarını iptal ettik. Sadece otomobillerin tanıtım kısmını içeren bir program dahilinde yarışmamızı gerçekleştirdik. Bu yarışmanın gerçekleşmesinde bize büyük destek veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya sonsuz teşekkür ediyoruz. Gençlere ve gençlerin heyecanlarına bu kadar duyarlı olması karşısında son derece mutlu olduk" diye konuştu.

Yarışma kapsamında dereceye giren otomobillerin sürücülerine kupaları verildi. Otomobilleri başında kupaları ile zafer pozları veren sürücülerin mutluluğuna davetliler de katılınca ortaya renkli görüntüler çıktı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Modifiye Tutkunları Samsun'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement