Mogadişu'daki THY Uçağı İstanbul'a Hareket Etti - Son Dakika
Güncel

Mogadişu'daki THY Uçağı İstanbul'a Hareket Etti

Somali'nin başkenti Mogadişu'da havalimanı yakınlarındaki barış gücü askerleri tarafından kullanılan bir binaya bomba yüklü araçlarla yapılan saldırı sırasında havalimanı'nda bulunan THY uçağının etkilenmediği, sorunsuz olarak İstanbul'a hareket ettiği açıklandı.

26.07.2016 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Somali'nin  başkenti Mogadişu'da havalimanı yakınlarındaki barış gücü askerleri tarafından kullanılan bir binaya bomba yüklü araçlarla yapılan saldırı sırasında havalimanı'nda bulunan THY uçağının etkilenmediği,  sorunsuz olarak İstanbul'a hareket ettiği açıklandı.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

" Bugün Mogadişu'da olayların yaşandığı sırada Türk Hava Yolları'nın TK689 sefer sayılı Airbus A320 tipi uçağı havalimanından sorunsuz bir şekilde ayrılarak Cibuti'ye hareket etmiştir. Cibuti'den yolcuları aldıktan sonra yine sorunsuz bir şekilde İstanbul'a tarifeli seferine devam etmiştir." - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mogadişu'daki THY Uçağı İstanbul'a Hareket Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti
    17:53 Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti

    Marmaris Cumhur İttifakı adayı Serkan Yazıcı, seçilmesi halinde Atatürk İlke ve İnkılapları'na bağlı kalacağını, kamu kaynaklarını israf etmeden kullanacağını ve partizan faaliyetlerden kaçınacağını belirterek görevine sadık kalacağına yemin etti.

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement