Moi Sahne'de Ceza Konseri - Son Dakika
Güncel

Moi Sahne'de Ceza Konseri

İstanbul'un en modern ve güçlü akustiğe sahip sahnelerinden MOİ Sahne, Türk Rap Müziği'nin öncü isimlerinden CEZA'yı ağırlıyor.

01.02.2016 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MTV Avrupa Müzik Ödülü sahibi ilk Türk müzisyen CEZA, 7 Şubat Pazar günü Mall of İstanbul'daki MOİ Sahne'de hayranlarıyla buluşacak. Konserde CEZA'ya ünlü rock grubu KES'in orkestrası da canlı olarak eşlik edecek

Türkiye'nin en büyük alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi Mall Of İstanbul, Şubat ayında birbirinden ünlü isimlerin konserlerine ev sahipliği yapıyor.

7 Şubat 2016 Pazar günü saat 21.00'de Türk Rap Müziği'nin öncülerinden CEZA, MOİ Sahne'nin güçlü akustiğinde ünlü progresif rock grubu KES'in canlı orkestrasıyla birlikte sahne alacak. Yaklaşık 20 yıldır rap dünyasında yer alan CEZA, dünyanın en prestijli müzik ödüllerinden sayılan MTV EMA ödülünü ilk alan Türk müzisyen. Ayrıca CEZA, Amerika'nın seçkin müzik platformu NPR Müzik'in '2015'in en iyileri' listesine de giren tek Türk sanatçı. 1995 yılından günümüze kadarki kariyerinde 2002 yılında çıkardığı 'Med Cezir' isimli ilk solo albümüyle ünlenen CEZA, Sezen Aksu ve Candan Erçetin gibi isimlerle yaptığı başarılı düetlerle de anılıyor.

700 koltuk kapasiteli MOİ Sahne'de gerçekleşecek CEZA konseri için biletler www.biletix.com adresinden temin edilebiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Moi Sahne'de Ceza Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement