Molde-Fenerbahçe Maçına Doğru - Son Dakika
Spor

Molde-Fenerbahçe Maçına Doğru

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Gökhan Gönül, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın Norveç'in Molde takımı ile yapacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi.

25.11.2015 20:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Gökhan Gönül, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın Norveç'in Molde takımı ile yapacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Aker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına teknik direktör Vitor Pereira ile katılan Gökhan Gönül, kuralar çekildiğinde Molde'ye fazla şans tanınmadığını ancak Norveç ekibinin gruptan çıkmayı garantilediğini anımsatarak, şunları kaydetti:

"Onları tebrik ediyorum. Bize gelecek olursak, ilk maçtaki gibi çok fazla yeni oyuncu ve yeni bir hocayla alışma durumu olan bir takım izlemeyeceksiniz. Daha toparlanmış, daha güçlü bir takım olacak. Yarınki maçta, bir sonraki tur için gerekli mücadeleyi verip, sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz."

Zeminin suni çim olmasının kendilerini endişelendirdiğini anlatan sarı-lacivertli futbolcu, "15 seneye yakındır profesyonel oynuyorum. Böyle bir zeminde, iki yıl önce Rusya'da Spartak Moskova'ya karşı oynamıştık. Çok zorlanmıştık. Beni korkutan hava şartları değil, sadece zemin. Bu da bizim açımızdan önemli. Son antrenmanda zemini kontrol edip, yarınki maça en iyi şekilde hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

Gökhan Gönül, sakatlığı döneminde Fenerbahçe'nin fazla gol yediğinin ancak kendisinin takıma dönmesiyle bu istatistiğin tersine döndüğünün sorulması üzerine, "Bence bunu hocaya sormak çok daha mantıklıdır diye düşünüyorum" cevabını verdi.

Milli futbolcu son olarak, "Fenerbahçe'de mutlu musun?" sorusuna, "Oldukça mutluyum" cevabını vererek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Molde-Fenerbahçe Maçına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement