Mondi Tire Kutsan 40'ıncı Yılını Kutladı - Son Dakika
Güncel

Mondi Tire Kutsan 40'ıncı Yılını Kutladı

Avusturyalı kağıt ve ambalaj firması Mondi Grubu’nun bir iştiraki olan Mondi Tire Kutsan, 40’ıncı kuruluş yılını çeşitli etkinliklerle kutladı.

22.07.2014 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avusturyalı kağıt ve ambalaj firması Mondi Grubu'nun bir iştiraki olan Mondi Tire Kutsan, 40'ıncı kuruluş yılını çeşitli etkinliklerle kutladı.

Şirket açıklamasına göre, 1974 yılında temelleri atılan Mondi Tire Kutsan, aradan geçen 40 yılın ardından 700'ü aşkın iş ortağı ve bin 200 çalışanıyla Türkiye'nin en büyük 186'ncı sanayi şirketi oldu.

Türkiye'nin oluklu mukavva ambalaj üreticisi olan Mondi Tire Kutsan, 40'ıncı yaşını Türkiye'de faaliyet gösteren 4 kutu ve 1 kağıt fabrikasının tüm çalışanları ve onların aileleriyle 4 farklı lokasyonda şenliklerle kutladı. Bu kapsamında özel konserler, çeşitli hediyelerin sunulduğu etkinlikler düzenlendi.

"Sürdürülebilirlik ve yenilikçilik kapsamında çocukların geri dönüşüm, tasarruf ve çevre kavramlarını içselleştirdiği", Çevko ile Mondi Tire Kutsan'ın ortak yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi "Kutu Kutu Pense" de Mondi Tire Kutsan çalışanlarının çocuklarıyla bu vesileyle buluştu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mondi Tire Kutsan Üst Yöneticisi Hakan Tiftik, kurucuların vizyoner girişimleriyle kurulan Mondi Tire Kutsan'ın üretime başlamasının 40'ıncı yıl dönümünü büyük bir mutluluk ve heyecanla kutladıklarını belirtti.

Tiftik, "Böylesine büyük bir organizasyonda Mondi ailesinin bir parçası olmaktan ve özelikle son beş yılda gerçekleştirdikleri yatırımlarla, büyük modernizasyon projeleriyle, yürüdükleri bu yolda Mondi olarak ambalaj sektöründe liderliği göğüslemenin haklı gururunu yaşıyor, artan başarımızla nice beraber 40 yıllara diliyorum" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mondi Tire Kutsan 40'ıncı Yılını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement