Mondi Tire Kutsan'ın Pepsico İçin Geliştirdiği Standa Yetkinlik Ödülü - Son Dakika
Güncel

Mondi Tire Kutsan'ın Pepsico İçin Geliştirdiği Standa Yetkinlik Ödülü

Mondi Tire Kutsan’ın PepsiCo için geliştirdiği “Asmalı Stand” ürünü, “Satış Noktasında Sergileme” kategorisinde yetkinlik ödülüne layık görüldü.

12.11.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mondi Tire Kutsan'ın PepsiCo için geliştirdiği "Asmalı Stand" ürünü, "Satış Noktasında Sergileme" kategorisinde yetkinlik ödülüne layık görüldü.

Mondi Tire Kutsan'dan yapılan açıklamaya göre şirket, Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen ve Türkiye'nin en iyi ambalaj tasarımlarının ödüllendirildiği yarışmadan geçen yıl olduğu gibi yine ödülle ayrıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mondi Tire Kutsan'ın Üst Yöneticisi Hakan Tiftik, ASD tarafından ödüllendirilmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti:

"Mondi Tire Kutsan olarak müşterilerimize başarılı olmaları için katkıda bulunan mükemmel ambalaj çözümleri üretmek ve birlikte yenilikçi ürünler geliştirmek bizim temel iş prensibimizi özetlemektedir. PepsiCo için geliştirdiğimiz Asmalı Stand, tamamen müşterimizin ihtiyaçları göz önüne alınarak geliştirilmiş bir üründür. PepsiCo bu ürün sayesinde ürün sergileme standlarında ekstra bir raf ihtiyacı doğmadan daha fazla ürün sergileyebilmektedir." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mondi Tire Kutsan'ın Pepsico İçin Geliştirdiği Standa Yetkinlik Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement