Mondi Tire Kutsan, Merope Box ile Bronz Ödül kazandı - Son Dakika
Güncel

Mondi Tire Kutsan, Merope Box ile Bronz Ödül kazandı

Mondi Tire Kutsan, Merope Box ile Bronz Ödül kazandı

"Satış Noktası Sergileme, Sunum ve Muhafaza Ürünleri Ambalajı Kategorisi"nde yarışan "Merope Box" ambalajıyla 3.'lük ödülünü kucakladı.

01.11.2011 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de oluklu mukavva ambalaj sektörünün lider tedarikçilerinden biri olan Mondi Tire Kutsan, "Merope Box" ambalajıyla, Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması'nda "Satış Noktası Sergileme, Sunum ve Muhafaza Ürünleri Ambalajı Kategorisi"nde Bronz Ödüle değer bulundu. Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen ödül töreninde, Mondi Tire Kutsan'ın ödülü, Ürün Geliştirme Müdürü Fatoş Adak'a takdim edildi.

Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması'nda bu yıl 10 farklı kategoride 109 proje yarıştı. Türkiye'de oluklu mukavva ambalaj sektörünün lider tedarikçilerinden Mondi Tire Kutsan'ın ödüllü Merope Box ambalajı, tasarımı ve %100 geri dönüşümlü özelliği ile övgü topladı.

Bir SRP (Shelf Ready Packaging) çözümü olarak tasarlanan Merope Box, çeşitli ürünlerin doldurulmasında, depolanmasında, taşınmasında ve marketlerde sergilenmesinde kullanılabiliyor. İki parçadan oluşan ambalajın taban kısmının tasarımı, kurulumu çok kolaylaştırıyor.

Her iki parçayı birbiriyle birleştiren özel bir kilit sistemine sahip olan Merope Box'a dolum yapılırken kapak görevini yapan parça içine ürünler ters olarak yerleştirip, kilitleme işleminden sonra ambalaj ters çevrilerek, palet üzerine istif yapılıyor.

Bu yenilikçi tasarım, Satış noktalarında (POS) kolay istiflenme ve içerdiği ürünü en iyi şekilde teşhir etme avantajlarını sunuyor. Her iki parça yüksekliklerinin aynı olması sayesinde, depolama & taşıma sürecinde alt boşlukların kapatılarak ambalaj içine yabancı madde girişi önleniyor ve üst tırnakların korunması sağlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mondi Tire Kutsan, Merope Box ile Bronz Ödül kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement