Morhipo.com'dan Yenibirlider Derneği Öğrencilerine Eğitim - Son Dakika
Güncel

Morhipo.com'dan Yenibirlider Derneği Öğrencilerine Eğitim

Morhipo.com, Yenibirlider Derneği öğrencilerine stil konusunda eğitim verdi.

29.07.2016 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Morhipo.com, Yenibirlider Derneği öğrencilerine stil konusunda eğitim verdi.

Morhipo.com'dan yapılan açıklamaya göre, şirket Yenibirlider Derneğinin öğrencilerine iş dünyasının stilleri üzerine bilgiler verdi.

Gün boyu süren etkinliğin workshop bölümünde öğrenciler Morhipo.com stilistlerin kendilerine önceden verdiği bilgilere göre giyindi. Karışık olmayan, düz ve sade giyinmeleri konusunda yönlendirilen öğrenciler, ardından tekli ve toplu fotoğraf çekimine katıldı.

Etkinliğin devamında öğrencilere stil eğitimi veren Morhipo stilisti Güntülü Menteşoğlu geleceğin lider adaylarına liderlerin ne tarz kıyafetler tercih ettiğine dair bilgiler verdi. Örneklerle eğitimini renklendiren Menteşoğlu, vücut ölçülerine göre giyinmenin önemine değindi.

Öğrenciler, resmi ve casual tarzın iş hayatında nasıl kombinleyeceğinden kadınlara ve erkeklere yönelik renk tercihlerine kadar kapsamlı bir şekilde stil eğitimi aldı. Kadınlara makyaj, erkeklere saç tüyoları verilen sohbet tadında ilerleyen workshop öğrencilerin sorularıyla devam etti.

Gün içinde Morhipo ailesinden Yenibirlider Derneği üyesi iki kişiyle de sohbet etme fırsatı bulan öğrenciler liderlerin stili üzerine 40 dakika süren workshop'un ardından Morhipo stüdyolarını gezdi. Tüm gün devam eden etkinlik Yenibirlider öğrencileri için anlamlı bir aktivite oldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Morhipo.com'dan Yenibirlider Derneği Öğrencilerine Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement