Moscova Cıty'nin Çatısında Klip Çekti - Son Dakika
Magazin

Moscova Cıty'nin Çatısında Klip Çekti

Moscova Cıty\'nin Çatısında Klip Çekti

Oldukça konuşulan ilk albümünden sonra yeni bir single çıkartan ünlü şarkıcı Zvezda, iddialı şarkısına Moscow City’nin çatısında klip çekti.

25.09.2014 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oldukça konuşulan ilk albümünden sonra yeni bir single çıkartan ünlü şarkıcı Zvezda, iddialı şarkısına Moscow City'nin çatısında klip çekti.

Ünlü şarkıcı Zvezda; 'Sus' isimli albümden sonra "I Don't Want Cha" isimli Single ile çok daha kararlı bir şekilde Türk ve dünya müzik listelerine girmeye hazırlanıyor.

Zvezda, sözlerini Alicia Ann Whitfield' in yazdığı, bestesini ve aranjörlüğünü Alben Albakryn'ın yaptığı "I Don't Want Cha" ile müzik listelerinde üst sıraları hedefliyor.

52. KATTA KLİP ÇEKTİ

"I Don't Want Cha" şarkısına Levent Öztürk yönetmenliğinde, 30 kişilik bir ekip ve profesyonel bir dans gurubu ile Moskova sokaklarında ve 52 katlı Moscow City'nin çatısında klip çeken Zvezda, klibinde yorum ve ses yeteneği dışında dans ve oyunculukta da ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor.

PRODÜKTÖRLÜĞÜNÜ NURULLAH ÇAÇAN YAPTI

Sanatçının son single "I Don't Want Cha" Nurullah Çaçan'ın prodüktörlüğünde Hits On Air Music tarafından piyasa sürülmüş olup iTunes ve Youtube servisleri üzerinden tüm Dünya da; TTnet Müzik, Turkcell Müzik, Avea Müzik servisleri üzerinden Türkiye'de yayına girdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Moscova Cıty'nin Çatısında Klip Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement