Moskova'da Alanya Rüzgarı Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Moskova'da Alanya Rüzgarı Devam Ediyor

Moskova\'da Alanya Rüzgarı Devam Ediyor

Rusya’nın en önemli turizm fuarı olan Uluslararası MITT Moskova Turizm Fuarı devam ediyor.

19.03.2015 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'nın en önemli turizm fuarı olan Uluslararası MITT Moskova Turizm Fuarı devam ediyor. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, 21 Mart 2015 tarihinde sona erecek fuarda ALTAV ve ALTİD ile birlikte ilçeyi tanıtıyor.

Alanya'nın, ALTSO, ALTİD ve ALTAV işbirliğindeki "Çatı Projesi" kapsamında tanıtıldığı Moskova'da Alanya standı büyük ilgi görüyor. 18 Mart 2015 Çarşamba günü açılan fuarın ilk günü Alanya standını, Kültür ve Turizm Bakanı eski yardımcılarından Antalya Milletvekili Aday Adayı Abdurrahman Arıcı ve İl Kültür Turizm Müdürü İbrahim Acar, KKTC Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş da Alanya standını ziyaret ederek destek vermişti.

YÜKSEKSES'E ALANYA'YA ÖZGÜ İPEK BÖCEĞİ KOZASINDAN TABLO

Fuarın ikinci günü ise Alanya standına yoğun ilgi devam etti. Alanya standını ziyaret eden, İntourist Style Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Şehmuz Yüksekses, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ile görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretinden dolayı Yüksekses'e teşekkür eden Şahin, Alanya'ya özgü ipek böceği kozasından yapılmış bir tabloyu da Yüksekses'e hediye etti. Tur operatöra Brisco Prince'in Grup Direktörü Oktay Yıldırım ile de 2015 turizm sezonunu değerlendiren ALTSO Başkanı Şahin, ayrıca, Kilit Global Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit de ALTSO standını ziyaret ederek, turizm sezonu öncesi Alanya heyetiyle görüştü.

MITT Moskova Turizm Fuarı'nda yer alan Alanya standında konuklarla yakından ilgilenen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, fuarda stant açan ALTSO üyelerinin de stantlarını ziyaret etti. ALTSO üyelerini stant açtıkları için tebrik eden Şahin, Alanya'nın tanıtımı konusunda ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti. Şahin, ziyaretçilere Alanya yazılı güneş gözlükleri, üzerlerinde Alanya ve gülümseyen güneş yer alan bileklikler, mouse pad, 4 dilde Alanya tanıtım videosu yüklü 8 GB flash bellek, kalem, cep telefonu yedek batarya ve buzdolabı süsleri hediye ederken, Ruslar, tercihlerinin daha önce tatil yaptıkları Alanya olacağını söylediler.

ŞAHİN, "KRİZİ FIRSATA ÇEVİRMEYİ HEDEFLİYORUZ"

MITT Moskova Turizm Fuarı'nı değerlendiren Şahin, Alanya standının Rus vatandaşlardan büyük ilgi gördüğünü dile getirdi. Rusya'da yaşanan Ruble krizi sebebiyle MITT Moskova Fuarı'na ayrı önem verdiklerini belirten Şahin, "Bu ülkelerde yaşanan krizi fırsata çevirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Fuara özel tanıtım materyalleri hazırladık. Bu materyallerin maliyeti zannedildiği gibi çok yüksek değil. Biz istendiğinde etkin tanıtım yapılabileceğini gösterdik. Seneye hedefimiz her fuarda en az 100 metrekare büyüklüğünde Alanya stantları açmak, her fuara 500 bin tanıtım materyali ile gitmek. Örneğin Alanya çantası. 100 bin Alanya çantasının maliyeti çok düşük. Biz Alanya'yız. Aciz değiliz. En iyi tanıtımı yapmak zorundayız ve istersek yapabiliyoruz" dedi.

Alanya standında ALTSO'yla birlikte tanıtım yapan ALTİD Başkanı Burhan Sili ve ALTAV yetkilileri ise Alanya'nın tanıtımının Rusya'da en güzel şekilde yapıldığını belirttiler. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Moskova'da Alanya Rüzgarı Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement