Moskova Helal Fuarı başlıyor - Son Dakika
Güncel

Moskova Helal Fuarı başlıyor

Anadolu Ajansı'nın Global İletişim Ortağı olduğu 6. Uluslararası Moskova Helal Fuarı'na Türkiye, İran, İngiltere, Pakistan, Suudi Arabistan, Endonezya ve Malezya gibi ülkelerden katılım olacak.

20.05.2015 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Ajansı'nın Global İletişim Ortağı olduğu 6. Uluslararası Moskova Helal Fuarı (Moscow Halal Expo 2015) Rusya'nın başkenti Moskova'da yarın başlayacak.

Moskova'daki Crocus-Expo'da düzenlenecek fuarda, helal gıda ve ürünler, katkı maddeleri, restoran hizmetleri ve helal gıda sertifikasyonu gibi konular yer alacak.

Fuarda ayrıca, İslami maliye, bankacılık ve sigorta, yatırım, giyim, moda, İslami kültür ve sanat, eczacılık ve turizm alanlarında çeşitli oturumlar ve etkinlikler düzenlenecek.

"Moscow Halal Expo 2015"e Rusya'da helal gıda ve ürünleri alanında faaliyet gösteren firmaların yanı sıra, Türkiye, İran, İngiltere, Pakistan, Suudi Arabistan, Endonezya ve Malezya gibi ülkelerden katılım olacak.

AA'nın Global İletişim Ortağı olduğu "Moscow Halal Expo 2015"e, başta Rusya'da yaşayan Müslümanlardan olmak üzere yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor.

Moskova Helal Fuarı, 23 Mayıs'a kadar devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Moskova Helal Fuarı başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement