Mostar'da Sona Gelindi - Son Dakika
Yerel

Mostar'da Sona Gelindi

Mostar\'da Sona Gelindi

Altınordu Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan Civil Irmağı’nın denize döküldüğü alanda inşa edilen Mostar Köprüsü’nde sona gelindi.

03.05.2016 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu Belediyesi'nin prestij projeleri arasında yer alan Civil Irmağı'nın denize döküldüğü alanda inşa edilen Mostar Köprüsü'nde sona gelindi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ulaştırma Bölge Müdürü Mustafa Seçkin Buz ile köprü inşaatını inceledi. Firma yetkililerden bilgiler alan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, şu açıklamada bulundu: "Mostar köprüsü projemizde imalatının büyük bölümü tamamlandı. Şuan köprünün nasıl korunabileceği, kumlanmanın nasıl önlenebileceği ile ilgili bir çalışma yapacağız. Saha dolgusu ve koruma ile ilgili çalışma yapılacak. Burada hedef yayaların tamamen trafikten arındırılmış bir bölgede gününü geçirebilmesidir. Bunun içerisinde bisikletli yolu, engelli ve yaşlılar var. Onlar bu çalışmayı görünce mutlu oluyorlar. Bu çalışma tamamlandığında inanıyorum ki bu bölge sahilinden en fazla istifade edilen bir nokta olacak. Ayrıca köprünün aydınlatması yapılacak, ırmak içerisinde deniz suyunu içeri alarak tekne ve gondolla gezinti yapılabilecek hale getirilecektir." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mostar'da Sona Gelindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement