Motokros Türkiye 4. Ayak Yarışları Hayrabolu'da Başladı - Son Dakika
Spor

Motokros Türkiye 4. Ayak Yarışları Hayrabolu'da Başladı

Motokros Türkiye 4. Ayak Yarışları Hayrabolu\'da Başladı

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Hayrabolu Belediyesi işbirliğinde organize edilen Türkiye Motokros 4. ayak yarışları Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde yapıldı.

21.08.2016 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Hayrabolu Belediyesi işbirliğinde organize edilen Türkiye Motokros 4. ayak yarışları Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde yapıldı.

Hayrabolu Belediyesi tarafından bu yıl yirmi altıncısı düzenlenen, Ayçiçek Festivali çerçevesindeki etkinlikler içinde yer alan motokros yarışları izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

TMF Asbaşkanı Ogün Baysan, İhlas Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, "Bu gün burada, 15 Temmuz şehitleri anısına Motokros Şampiyonası'nın 4. ayak yarışlarını düzenliyoruz" dedi.

Parkurun gayet güzel hazırlandığını belirterek yerel idarelere teşekkürlerini sunan Baysan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Önümüzdeki yarışlarda 15 Temmuz darbe girişimini ve şehitleri unutturmamak adına, TMF'nin tüm etkinliklerinde ve yarışlarında, bu konuyu vurgulamaya devam edeceğiz. 8 kategoride yapılan yarışlarımız, şu ana kadar gayet güzel geçiyor halkında güzel ilgisi var. Yarışlarımızı günün sonunda kazasız, belasız ve anlam ve önemini ön planda tutarak bitirmek istiyoruz."

Gün boyu devam eden yarışların ardından dereceye giren sporculara ödülleri verilecek. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Motokros Türkiye 4. Ayak Yarışları Hayrabolu'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement