Motor Kaputunda Esrar Çıktı - Son Dakika
Güncel

Motor Kaputunda Esrar Çıktı

Motor Kaputunda Esrar Çıktı

Aksaray’da polisin şüphe üzerine durdurduğu otomobilde yapılan aramada, aracın motor kısmında 3 paket halinde 2 kilogram kubar esrar maddesi bulundu.

15.03.2015 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da polisin şüphe üzerine durdurduğu otomobilde yapılan aramada, aracın motor kısmında 3 paket halinde 2 kilogram kubar esrar maddesi bulundu. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, yolda rutin yol kontrolü yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, şüphe üzerine Adana'dan Aksaray istikametine seyreden 16 HV 398 plakalı otomobili durdurdu. Ehliyet ve ruhsat sorduğu araç sürücü Mehmet O.'nun (20) tedirgin hal ve hareketlerinden şüphelenen KOM ekipleri, araçta arama yaptı. Yapılan aramada otomobilin motor kısmına poşetlerle gizlenmiş 3 aynı poşette toplam 2 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Araç sürücüsü ve yanında bulunan Mehmet Turabi Ö. (51) ile Sercan A. (25) gözaltına alındı.

Otomobil sürücüsü Mehmet O., esrarın kendine ait olduğunu belirterek, "Kilosunu 500 liraya Urfa'dan aldım. Mal benim ağabey. Ben 2 aydır bonzaiyi bıraktım. Yaklaşık bir buçuk sene içtim" dedi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Motor Kaputunda Esrar Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziantep'te Çalıntı Araç Motoru Satışı Yapan Şüpheliler Yakalandı
    10:41 Gaziantep'te Çalıntı Araç Motoru Satışı Yapan Şüpheliler Yakalandı

    Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, Şahinbey ilçesindeki bir oto tamirhanesine yönelik düzenlediği operasyonda, çalıntı araç motoru satışı yapan iki şüpheliyi suçüstü yakaladı. Alınan ihbar üzerine harekete geçen ekipler, Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde gerçekleştirdikleri başarılı operasyonla, seri numarası değiştirilmiş motorun bir araca takıldığını belirledi. Olayla ilgili olarak M.Ş. ve A.İ. isimli iki şahıs gözaltına alınırken, şüpheliler hakkında yasal işlemler başlatıldı.

  • Antalya'da emekli resim öğretmeni karavanda ölü bulundu
    10:41 Antalya'da emekli resim öğretmeni karavanda ölü bulundu

    Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde emekli resim öğretmeni Musa Çelik, karavanda hareketsiz bir şekilde yatarken yakınları tarafından bulundu. Yardım istenmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Çelik'in hayatını kaybettiği tespit edildi ve cenazesi Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

  • Kahramanmaraş İMO Binası Yıkımla Karşı Karşıya
    10:41 Kahramanmaraş İMO Binası Yıkımla Karşı Karşıya

    Kahramanmaraş'ta depremin yıktığı onlarca binanın ortasında ayakta kalan İMO binası, rezerv alan içinde kalması nedeniyle yıkımla karşı karşıya. İMO yöneticileri, binanın sembol olarak yaşatılmasını istiyor.

  • Nazilli'de trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
    10:39 Nazilli'de trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Kocaeli Darıca'da Tır Devrildi: Sürücü Yaralandı
    10:37 Kocaeli Darıca'da Tır Devrildi: Sürücü Yaralandı

    Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir tırın virajı alamayarak devrilmesi sonucu sürücü yaralandı. Olay yerine sevk edilen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri tarafından kurtarılan yaralı sürücü, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

  • Kızılcık Şerbeti, Yeni Gelin Görkem ve Kayınvalidesi Pembe Arasındaki Gerilime Sahne Oluyor
    10:35 Kızılcık Şerbeti, Yeni Gelin Görkem ve Kayınvalidesi Pembe Arasındaki Gerilime Sahne Oluyor

    Yeni bölümüyle ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni gelin Görkem'in gerçek yüzünü ortaya çıkardığı sahne gündem yarattı. Pembe Hanım, Görkem'in "Bana kızım kızım diye konuşup arkamdan kuyumu kazmaya çalışırsanız dünyayı size dar ederim" sözleri karşısında hayatının şokunu yaşadı.

  • Düzce Üniversitesi, Denizcilik ve Taşıma Organizatörlüğünün Ülkemiz Dış Ticaretine Katkıları Semineri Düzenledi
    10:34 Düzce Üniversitesi, Denizcilik ve Taşıma Organizatörlüğünün Ülkemiz Dış Ticaretine Katkıları Semineri Düzenledi

    Düzce Üniversitesi Akçakoca Meslek Yüksekokulu, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından desteklenen Kariyer Planlama dersi kapsamında Denizcilik ve Taşıma Organizatörlüğünün Ülkemiz Dış Ticaretine Katkıları başlıklı bir seminer düzenledi. Seminerde, Uluslararası Satış Yöneticisi Ayberk Güngördü deniz taşımacılığı ve lojistik konularında bilgiler aktardı ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.


Advertisement