Motosiklet Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Motosiklet Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

09.07.2014 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, M.K idaresindeki 63 EP 803 plakalı motosiklet, sürücüsü öğrenilmeyen 80 KM 374 plakalı saman yüklü kamyonete çarparak altına girdi. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bilgi verdi. Olay yerinde motosiklet sürücüsü M.K hayatını kaybederken, kamyonet sürücüsü olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

TRAFİK POLİSİ AİLESİNE KÖTÜ HABERİ VEREMEDİ

Polis ekipleri güvenlik önlemleri alırken, kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsünün telefonunu açan trafik polis memuru ailesine kötü haberi vermeyerek, motosiklet sürücüsünün iyi olduğunu ve kimliğinin polis karakoluna getirmelerini söyleyebildi. Kaza yerine gelen motosiklet sürücüsünün yakınları ise sinir krizleri geçirerek, taş ve sopalarla kamyonete saldırarak camlarını kırdı. Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri ise aileyi sakinleştirmek için uğraştı. Hayatını kaybeden M.K'nın cenazesi Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaçan sürücünün yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Kazanın meydana geldiği alanda bulunan vatandaşlar ise bu tür kazaların sürekli meydana geldiğini ve trafik ışıklarının bulunmaması yüzünden öğrencilerin, çocukların ve yayalar öldüğünü belirterek, burada sürekli kazaların meydana geldiğini söyledi. - ŞANLIURFA

Motosiklet Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Motosiklet Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement