Motosiklet Kullanıcıları Yeni Başkanını Seçti - Son Dakika
Yerel

Motosiklet Kullanıcıları Yeni Başkanını Seçti

Motosiklet Kullanıcıları Yeni Başkanını Seçti

Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu (MKSF) yeni başkanını seçti.

25.05.2016 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu (MKSF) yeni başkanını seçti. İzmir'de yapılan toplantıda 10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü Derneği başkanı Özgür Candar, yönetim kurulu üyelerinin oy birliği ile MKSF'nin başkanı oldu.

Motosiklet kullanıcılarının sorunlarına çözüm olabilmek, dostlukları pekiştirmek ve trafik problemine en etkili çözüm olan motosiklet kullanımı yaygınlaştırabilmek için Türkiye'de çalışmaları ile farkındalık oluşturan Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonunun yönetim kurulu toplantısı federasyon yönetim kurulu üyesi Türkmok Motosiklet Kulübünün ev sahipliğinde İzmir'de yapıldı.

MKSF yönetim kurulu toplantısında, önümüzdeki dönemde motosiklet tutkunlarının sorunlarına çözüm olabilmek için gerçekleştireceği projeler ve çalışmalar ile ilgili önemli kararların altına imzalar atıldı. Yönetim kurulu görevlendirmeleri yapılarak motosiklet tutkunlarına duyuruldu.

Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonunun yeni Başkanı Özgür Candar toplantıda yaptığı konuşmada, "Beni bu göreve layık gören tüm yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederim. Geçmiş dönem başkanım Erol Bilek'e ve emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ediyorum. MKSF hiçbir kurum ve kuruluşa rakip olmak için değil, motosiklet camiasına güç katabilmek için kurulmuş bir federasyondur. Bu anlamda camianın eksiklerini ve ihtiyaçlarını bilen, camianın içerisinden gelen tecrübeli bir ekibe sahibiz. Projelerimizi bir bir hayata geçirerek motosiklet kullanıcılarına çözümler üreteceğiz. Gayemiz budur. Tüm motosiklet kullanıcılarından destek bekliyoruz. Motosiklet kulüplerini de MKSF çatısı altında bir olmaya davet ediyorum. Birliğimiz, gücümüz olacaktır" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Motosiklet Kullanıcıları Yeni Başkanını Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement