Motosiklet Şarampole Yuvarlandı: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Motosiklet Şarampole Yuvarlandı: 1 Yaralı

Motosiklet Şarampole Yuvarlandı: 1 Yaralı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi ağır yaralandı.

21.10.2014 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza, Karıştıran- Şarköy karayolu üzerinde ilçeye bağlı Kavakçeşme Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ-Malkara yolu üzerindeki bir şantiye firmasında çalışan Günay M. (44), mesai bitimi Şarköy Kavşağı'nda motosikletine bindi. Kavakçeşme'yi geçtikten sonra Ballı Mahallesi'ndeki evine birkaç kilometre kala bir virajda direksiyon hakimiyetini kaybeden Günay M., plakasız motosikletiyle takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazada ağır yaralanan Günay M., 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Motosiklet Şarampole Yuvarlandı: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Milletvekili: Çiftçiden alınan ürünler markette 4 katına satılıyor
    11:08 CHP Milletvekili: Çiftçiden alınan ürünler markette 4 katına satılıyor

    CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, çiftçiden alınan ürünlerin market raflarında 4 katına satıldığına dikkat çekerek, vatandaşların gıdaya erişiminin imkansız hale geldiğini belirtti. Başevirgen, üretici fiyatlarıyla market fiyatları arasındaki farkın 4 kat olduğunu ifade etti. Ayrıca, üretici fiyatlarıyla market fiyatları arasındaki uçurumun çiftçilerin ve tüketicilerin en büyük sorunu olduğunu vurguladı.

  • Merkez Bankası'nın zararı 8 bakanlığın bütçesinden daha fazla
    11:08 Merkez Bankası'nın zararı 8 bakanlığın bütçesinden daha fazla

    CHP Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, Merkez Bankası'nın 818.2 milyar liralık zararının, 8 bakanlığın bütçesinin toplamından daha fazla olduğunu belirtti. Uzun, bu zararın Adalet Bakanlığı bütçesinin 4 katından ve Sağlık Bakanlığı bütçesinden fazla olduğunu ifade etti. Ayrıca, bu zararın 6 Şubat depremlerinde hesaplanan hasara eşit olduğunu söyledi. Uzun, Türkiye'nin sefalet endeksinde 5. sıraya yerleştiğini ve dar gelirli yurttaşların zor günler geçirdiğini vurguladı.

  • Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi, 460 Engelliye İş Sağladı
    11:05 Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi, 460 Engelliye İş Sağladı

    İşsizlik sorununa çözüm üretmek amacıyla Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM), bugüne kadar 460 engelli vatandaşın istihdamını sağladı. Engelli bireylerin özel olarak görüştüğü mülakatlar sonucunda 30 kişi daha uygun kadrolarda işe alındı.

  • Balıkesir Edremit'te yapılan uygulamada 11 zanlı yakalandı
    11:03 Balıkesir Edremit'te yapılan uygulamada 11 zanlı yakalandı

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen 'huzur ve güven' uygulamasında, çeşitli suçlardan aranan 11 zanlı yakalandı. Uygulama kapsamında yapılan Genel Bilgi Toplama sorgulamasında, kasten yaralama, güveni kötüye kullanma, askeri ceza kanununa muhalefet, resmi evrakta sahtecilik, hırsızlık gibi suçlardan aranan zanlılar gözaltına alındı. Ayrıca, uygulama sırasında ruhsatsız tabanca, 7 mermi ve çalıntı motosiklet ele geçirildi. İş yerleri ve araçlar da denetlendi, 18 araç sürücüsüne toplam 190 bin 364 lira para cezası kesildi ve 3 araç trafikten men edildi.

  • Ümraniye'de pompalı tüfek ile havaya ateş açan şahıs yakalandı
    11:00 Ümraniye'de pompalı tüfek ile havaya ateş açan şahıs yakalandı

    Ümraniye'de sokak ortasında otomobilin arka koltuğundan aldığı pompalı tüfek ile havaya ateş açan şahıs polis tarafından yakalandı. Şahsın 4 suç kaydı olduğu tespit edildi. Ümraniye Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayın görüntülerinden şahsın kimliğini belirleyerek gözaltına aldı.

  • Yusufeli'de Belediye Seçimlerini CHP Kazandı
    11:00 Yusufeli'de Belediye Seçimlerini CHP Kazandı

    Türkiye'nin en büyük barajının yapıldığı Yusufeli'nde yapılan ilk belediye seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi birinci oldu. AK Parti'nin kaybetmesi tepki oyuyla ilişkilendirildi.

  • Gemlik'te Yağmur Sonucu İstinat Duvarı Çöktü: 2 Yaralı, 2 Araç Hasar Gördü
    10:59 Gemlik'te Yağmur Sonucu İstinat Duvarı Çöktü: 2 Yaralı, 2 Araç Hasar Gördü

    Bursa'nın Gemlik ilçesinde yoğun yağışın etkisiyle bir istinat duvarı çöktü. Olayda 2 apartman hasar gördü, 2 kişi yaralandı ve 2 araç duvarın altında kaldı. Dron görüntüleri olayın büyüklüğünü ortaya koydu. Yetkililer, inceleme yapmak ve zararı gidermek için çalışmalara başladı.

  • Malatya'da Turizm Haftası Etkinlikleri: Dünya Mutfakları Yemek Yarışması
    10:59 Malatya'da Turizm Haftası Etkinlikleri: Dünya Mutfakları Yemek Yarışması

    Malatya'da Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler arasında 'Dünya Mutfakları Yemek Yarışması' düzenlendi. Yarışmanın sonuçları açıklandı ve dereceye girenler ödüllendirildi.


Advertisement