Motosiklet Yarışı Feci Bitti: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Motosiklet Yarışı Feci Bitti: 1 Ölü, 1 Yaralı

Motosiklet Yarışı Feci Bitti: 1 Ölü, 1 Yaralı

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde, yarışırken bir minibüse çarptıkları ileri sürülen 2 arkadaştan 1'i kaldırıldığı hastanade yaşamını yitirirken, diğerinin ise tedavisi devam ediyor.

25.08.2014 20:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde, yarışırken bir minibüse çarptıkları ileri sürülen 2 arkadaştan 1'i kaldırıldığı hastanade yaşamını yitirirken, diğerinin ise tedavisi devam ediyor.

Plakasız motosikletleriyle Germencik'ten Aydın yönüne giden Tahsin Tekin (18) ile Ahmet Aydoğdu (17), görgü tanıklarının iddiasına göre yolda sabah saat 07.30 sıralarında yarışmaya başladı. Aydın- İzmir Karayolu, İrsu Kokoreç önüne geldiklerinde önlerine aniden otomobil çıkan iki arkadaş, panikle motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan iki motosiklette yoldan çıkarak, park halindeki minibüse çarptı. Kazada çarpmanın şiddetiyle kask takmadıkları belirlenen motosiklet sürücüleri Tekin ve Aydoğdu ağır yaralandı. Ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan iki yaralıdan Ahmet Aydoğdu, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Tahsin Tekin'in ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. Polis, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. - İncirliova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosiklet Yarışı Feci Bitti: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını böyle çaldılar
    17:38 İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını böyle çaldılar

    Fatih'te bulunan İSPARK'a motosikletle gelen 2 şüpheli, bir şahsı bacağından silahla vurarak 110 bin dolarını çaldı. Dehşete düşüren hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansırken, şüphelilerin yakalanmasına yönelik polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

  • TFF Tahkim Kurulu, hakemlerin itirazlarını reddetti
    17:38 TFF Tahkim Kurulu, hakemlerin itirazlarını reddetti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, hakemler Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın klasman terfi listesine yapmış oldukları itirazların reddedildiğini açıkladı. Ayrıca Galatasaray'ın ve Başkanı Dursun Aydın Özbek'in PFDK'nın kararına itirazı da reddedildi. Beşiktaş'ın ise AFDK'nın kararına itirazı incelendi ve başvurunun süre yönünden reddine karar verildi.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Havran'da Ziyaretlerde Bulundu
    17:38 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Havran'da Ziyaretlerde Bulundu

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Havran ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu. Yılmaz, Havran için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

  • CHP Milletvekillerine Seçim Bölgesinde Kalma Talimatı
    17:37 CHP Milletvekillerine Seçim Bölgesinde Kalma Talimatı

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart Pazar günü tüm CHP milletvekillerinin kendi seçim bölgelerinde bulunması talimatını verdi. CHP Genel Merkezi tarafından gönderilen yazıda, milletvekillerine seçim günü çalışmalarını seçim bölgelerinde tamamlamaları gerektiği belirtildi.

  • Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, İsrail ile ticaret konusunda iktidarı eleştirdi
    17:36 Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, İsrail ile ticaret konusunda iktidarı eleştirdi

    Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, REFAHYOL Hükümeti döneminde yapılan işlemleri gündeme getirerek, bugünkü hataların örtülmeye çalışıldığını söyledi. Kaya, iktidarın İsrail ile ticaret konusundaki tutumunu eleştirerek, REFAHYOL Hükümeti dönemindeki İsrail ilişkilerini hatırlattı ve bugünkü yanlışlarına dikkat çekti.

  • Mehmet Tosun, Bodrum'da saha gezilerini sıklaştırdı
    17:36 Mehmet Tosun, Bodrum'da saha gezilerini sıklaştırdı

    Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, seçime sayılı günler kala saha gezilerini sıklaştırdı. Tosun, emlak vergileri ve imar sorunlarına çözüm getireceğini söyledi.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz
    17:35 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Siirt'in Kurtalan ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkez gibi farklı etnik gruplara ayrım yapmadıklarını ve birlikte olduklarını belirtti. Yılmaz, terörün sona erdiği ve huzur ortamının egemen olduğu bir ortamda özel sektör yatırımlarının da bölgeye gelmeye başladığını söyledi. Ayrıca, çocuklara iyi eğitim verdiklerini ve mezhep, etnik ve dini ayrımcılığa karşı olduklarını vurguladı.


Advertisement