Motosiklete Çarpan Otomobil Sürücüsü Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Motosiklete Çarpan Otomobil Sürücüsü Kaçtı

Motosiklete Çarpan Otomobil Sürücüsü Kaçtı

Köyceğiz'de, otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü başında kask bulunan Durmuş Çakmak ve arkasında yolcu konumunda bulunan aynı yaştaki kasklı Burak Acar yaralandı.

01.02.2015 23:34  Güncelleme: 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde, otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü 17 yaşındaki başında kask bulunan Durmuş Çakmak ve arkasında yolcu konumunda bulunan aynı yaştaki kasklı Burak Acar yaralandı. Otomobil sürücüsü, kazadan sonra kayıplara karıştı.

Kaza, bugün akşam saat 21.00 sıralarında Beyobası Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Tayfun Acar yönetimindeki 48 NK 285 plakalı otomobil, Beyobası Merkez Kavşağı'nda Durmuş Çakmak'ın kullandığı 48 E 1760 plakalı motosiklete çarptı. Kazada sürücü Çakmak ile birlikte arkasında yolcu olarak bulunan Burak Acar motosikletten düşerek ağır yaralandı. Kazadan sonra Tayfun Acar otomobiliyle hızla uzaklaştı. Kazayı görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Jandarma kazadan sonra kayıplara karışan otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosiklete Çarpan Otomobil Sürücüsü Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement