Motosikletin Çarptığı İki Kadın Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Motosikletin Çarptığı İki Kadın Yaralandı

Motosikletin Çarptığı İki Kadın Yaralandı

Cendere Caddesi üzerinde yolun karşısına geçmek isteyen iki kadına, hızla gelen motosiklet çarptı.

29.08.2016 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAĞITHANE- Cendere Caddesi üzerinde yolun karşısına geçmek isteyen iki kadına, hızla gelen motosiklet çarptı. Yaralı kadınların başında bekleyen bir çocuk ise uzun süre gözyaşı döktü. Yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde saat 13.30'da meydana geldi. İddialara göre, caddeden yolun karşısına geçmek isteyen iki kadına hızla gelen motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan kadınların yardımına çevredeki vatandaşlar koştu.

YARALI KADINLARIN BAŞINDAN AYRILMADI

İhbar üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Akrabalarının yaralandığını gören bir çocuk, yaralıların başından ayrılmadı. Vatandaşların yardımıyla sakinleştirilen çocuk, yaralı kadınlar için uzun süre gözyaşı döktü. Yerde yatan yaralılara yardım eden bir kadın ise, yaralı kadının şoka girmesini engellemek için elinden tutarak ona moral verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Esengül Bozdoğan ve Songül Kuşçu'yu ambulansa alarak hastaneye kaldırdı. Bu arada ismi açıklanmayan motosiklet sürücüsü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosikletin Çarptığı İki Kadın Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement