Mourinho Gönüllü İyilik Elçisi Oldu! - Son Dakika
Spor

Mourinho Gönüllü İyilik Elçisi Oldu!

Mourinho Gönüllü İyilik Elçisi Oldu!

Chelsea Teknik Direktörü Mourinho, açlıkla mücadeleye destek vermek için Dünya Gıda Programı elçisi oldu.

19.05.2014 22:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, açlıkla mücadeleye destek vermek amacıyla Dünya Gıda Programı #39;nın (WFP) gönüllü elçisi oldu.

BM #39;den yapılan açıklamada, Mourinho #39;nun, dünya genelinde açlığın yok edilmesi çalışmalarına destek vereceği ve bulunduğu konumu değerlendirerek açlığa duyarlılığı artırmak için çalışacağı kaydedildi.

Mourinho ve eşi Matilde #39;nin bu kapsamda Sahra altı Afrika #39;da WFP #39;nin organizasyonlarını birkaç hafta içinde ziyaret etmelerinin planlandığı belirtildi.

Açıklamada, Mourinho #39;nun futboldaki başarısına değinilerek quot;Mourinho #39;nun futbolun dışında başka bir alanda mücadeleye girmesi ve açlığa karşı WFP #39;ye yardımcı olma kararından mutluluk duyduk quot; ifadelerine yer verildi.

WFP, açlığı tamamen ortadan kaldırmayı hedefleyen quot;Sıfır Açlık quot; kampanyasını yürütürken dünya genelinde tanınan kişilerden de destek alıyor.

WFP #39;nin açlıkla mücadele elçileri arasında futbolcular Ronaldinho ve Kaka, şarkıcı Christina Aguilera, televizyon programcısı George Stroumboulopoulos ve oyuncu Drew Barrymore gibi tanınmış kişiler yer alıyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mourinho Gönüllü İyilik Elçisi Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement