Mourinho: Wenger Çizgiyi Aştı - Son Dakika
Spor

Mourinho: Wenger Çizgiyi Aştı

Arsenal'i yenerek Premier Lig'deki liderliğini sürdüren Chelsea'de Teknik Direktör Jose Mourinho maçı değerlendirdi.

06.10.2014 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Premier Lig'te 7. haftanın en kritik maçı Stamford Bridge'teydi. Chelsea Jose Mourinho'ya karşı 11 maçtır kazanamayan Arsene Wengerli Arsenal'i konuk etti. Gelenek yine bozulmadı ve Maviler bu maçı 2-0 kazandı.

Chelsea bu galibiyetin ardından 19 puana ulaşarak liderliğini sürdürdü.

3 puanı hak ettikleriin vurgulayan Jose Mourinho “Çok mutluyum çünkü iyi bir Arsenal’e karşı kazandık. Bence çok iyi oynuyorlar. Bizi oldukça zorladılar. Bu zorluğu da problemsiz atlattık. Topa daha çok sahip olmayı başardık. Onların topla oynamayı sevdiğini biliyorduk. alanlarını daralttık, Mesut Özil ve Alexis Sanchez’in içeriye kat etmesini engelledik. Flamini’ye sürekli pres uyguladık. 1-0 yaptıktan sonra defansta da çok iyiydik. Bence o golden sonra oyun cepteydi. Çünkü onları nasıl durduracağımız konusunda çok iyi çalışmıştık. Kazanmayı hak ettik." şeklinde konuştu.

"WENGER ÇİZGİYİ AŞTI"

Portekizli teknik adam, bir gazetecinin Arsene Wenger saha kenarındaki tartışmasının nedenini sorması üzerine "Orada tekniksel olarak iki alan var. Biri ona ayrılmış olanı, diğeri de bana ayrılmış olanı. O, çizgiyi aştı ve benim alanıma girdi. Bunun için haklı bir sebebi yoktu. Taktiksel bir şeyler söylemek için orada değildi. Hakeme kırmızı kart vermesi için baskı uyguluyordu. Bundan hoşlanmadım. Ancak bence Jonathon Moss olaya uzamaması adına çok iyi müdahele etti.” cevabını verdi.

Mourinho: Wenger Çizgiyi Aştı
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mourinho: Wenger Çizgiyi Aştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement