Moussa Sow: Beşiktaş'tan Gelen Teklifi Geri Çevirdim - Son Dakika
Spor

Moussa Sow: Beşiktaş'tan Gelen Teklifi Geri Çevirdim

Fenerbahçe'nin kiraladığı Moussa Sow, "Temmuz ayında Beşiktaş'tan teklif geldi ancak 'Taraftara bunu yapamam' diyerek reddettim." dedi.

11.09.2016 09:17  Güncelleme: 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Ahli'de geçirdiği 1 sezonun ardından kiralık olarak Fenerbahçe'ye geri dönen Moussa Sow, FBTV'de ekrana gelen, "Günün Röportajı" programında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. 2012-2015 döneminde sarı-lacivertli formayı giyen ve birçok başarıya imza atan Senegalli yıldız geçtiğimiz Temmuz ayında Beşiktaş'tan gelen teklifi geri çevirdiğini açıkladı.

"TARAFTARA BUNU YAPAMAM"

Sow, "Demba Ba aradı ve Beşiktaşlı bir yöneticinin benimle konuşmak istediğini, Beşiktaş'ın benimle ilgilendiğini söyledi. Ba, beni aradığında ona, 'Taraftarlara bunu yapmam' dedim. Fenerbahçe'de yaşadığım o kadar şeyden sonra kendimi Türkiye'de başka bir kulüpte oynarken düşünemiyorum dedim" ifadelerini kullandı.

Sow şöyle devam etti: "Benim Galatasaray'a da Beşiktaş'a da saygım var. İkisi de bu ülkenin büyük kulüpleri. Demba Ba'ya da söyledim. 'Sana aynı teklif gelse Fenerbahçe'den, sen kendini Fenerbahçe'de düşünebiliyor musun?' dedim. O da bana 'hayır' dedi. Beşiktaşlı yönetici ile konuştum. Onlara saygı duyduğumu söyledim. O da saygılı şekilde yaklaştı. İlgilerinden dolayı teşekkür ettim ama Fenerbahçe'yi çok sevdiğimi o da anladı. Hem başkanımıza, hem de taraftarlara büyük bir sevgim ve saygım var. Fenerbahçe'de kendimi iyi hissediyorum o yüzden Türkiye'de kendimi başka kulüpte göremiyorum."

"MAÇLARI TAKİP ETTİM"

Sow, F.Bahçe'ye döndüğü için çok mutlu olduğunu da dile getirdi. Yıldız futbolcu, "Fenerbahçe'ye olan sevgimi Al Ahli'de de gizlemedim. Fenerbahçe maçlarını orada da takip ediyordum. F.Bahçe sayfası benim için kapanmamıştı. F.Bahçe'nin benim için istekli olduğunu gördüm ve hiç düşünmedim, dönüş konusunda kararım netti. Umarım güzel bir sezon olur" diye konuştu.

Moussa Sow: Beşiktaş\'tan Gelen Teklifi Geri Çevirdim

Son Dakika Spor Moussa Sow: Beşiktaş'tan Gelen Teklifi Geri Çevirdim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement