Moussa Sow: Sezon Sonunu Bekleyin - Son Dakika
Spor

Moussa Sow: Sezon Sonunu Bekleyin

Fenerbahçe’nin basına açık antrenmanında basının karşısına çıkan Moussa Sow, geleceği ve şu anki durumla ilgili ilginç sözler sarf etti.

23.04.2015 07:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe’nin basına açık antrenmanında basının karşısına çıkan Moussa Sow, geleceği ve şu anki durumla ilgili ilginç sözler etti.

Senegalli oyuncunun konuşmasından satır başları şöyle:

- Önemli maçlar var, hata yapma şansımız yok. Rakiplerimiz hata yapmamızı bekler konumda olacaklardır.

- (‘Sezon sonu ayrılacak mı?’ sorusuna) Transfer haberleri çıkabilir, normal. 3 senedir buradayım ve bana gidecek misin diye sorulduğunda, her seferinde ‘sezon sonunda bakarız’ diye cevap verdim. Sezon bir bitsin, sezon sonunda durumumuza bakarız.

- Saldırıyı yapan insanlar, normal bir psikoloji içinde olan insanlar değildi diye düşünüyorum. Bu olay Türk futbolunun imajını etkiledi. Birçok arkadaşım beni aradı ve ‘Nasıl olabilir böyle bir olay’ diye sordular bana.

- Demba Ba ile çok sık vakit geçiriyorum. Onun için yapılan besteleri duydum. Bu onun güzel işler yaptığını ve insanlara güzel şeyler verdiğini gösteriyor. Sadece ‘Maşallah’ diyebilirim.

- Hakemler de insandır, hata yapabilir. Bir gün bizim lehimize, bir gün başkalarının lehine hata olabilir. Bunlara takılıp kalmamak lazım, bunları tartışarak bir yere varamayız.

SKORER

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Moussa Sow: Sezon Sonunu Bekleyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement