Mozilla, Windows 10'un Tarayıcısından Memnun Olmadı - Son Dakika
Teknoloji

Mozilla, Windows 10'un Tarayıcısından Memnun Olmadı

Mozilla, Windows 10\'un Tarayıcısından Memnun Olmadı

Mozilla, Windows 10'daki varsayılan tarayıcı değiştirme işlemlerinin eskisinden daha zor olmasından dolayı şikayetçi.

01.08.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Furkan Yaldız - -

Microsoft'un yeni işletim sistemi sürümü Windows 10, kısa sürede 14 milyon cihaza yüklenmişti. Söz konusu yeni işletim sisteminin en dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi de bildiğiniz gibi Edge adlı internet tarayıcısı. Ancak Mozilla, bu yenilenen tarayıcının varsayılan ayarlarından pek de memnun olmadı.


Elde edilen bilgilere göre Firefox tarayıcısının geliştiricisi Mozilla, yeni varsayılan tarayıcı ayarlarını rahatsız edici buldu. Bu durumu Mozilla CEO'su Chris Beard, açık bir mektup ile Microsoft cephesine iletti. Söz konusu mektupta ise Windows 10'daki varsayılan tarayıcının değişiminin eskisi kadar kolay olmadığı belirtiliyor. Tarayıcının değiştirilebilmesi için birden fazla işlem yapılması gerektiğinden yakınan Mozilla, aynı zamanda bu işlemlerin biraz kafa karıştırdığının da altını çiziyor.


Öte yandan Mozilla, bu yüzden yaklaşık 30 saniyelik kısa bir video hazırladı. Bu video ile birlikte Mozilla, Windows 10'daki varsayılan tarayıcının en kolay nasıl değiştirilebileceğini takipçilerine gösterdi.



Videoyu göremiyorsanız buraya tıklayın.



Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Mozilla, Windows 10'un Tarayıcısından Memnun Olmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement