Mtosb Başkanı Tekli: "Demokrasiye Müdahale Kabul Edilemez" - Son Dakika
Yerel

Mtosb Başkanı Tekli: "Demokrasiye Müdahale Kabul Edilemez"

Mtosb Başkanı Tekli: "Demokrasiye Müdahale Kabul Edilemez"

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, dün akşam yaşanan darbe girişimine tepki göstererek, “Demokrasiye hiçbir müdahale kabul edilemez” dedi.

16.07.2016 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin- Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, dün akşam yaşanan darbe girişimine tepki göstererek, "Demokrasiye hiçbir müdahale kabul edilemez" dedi.

MTOSB Başkanı Tekli, darbe girişimine ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, iş dünyası olarak hayatın bir an evvel normale dönmesini istediklerini bildirdi. Türkiye ne zaman güzel günlere doğru yürümeye başlasa bu tür istenmeyen olaylar ile karşı karşıya kaldığını belirten Tekli, "Bunun tek sebebi, ülkemizin ekonomisinin gelişiminden bazı güç çevrelerinin rahatsız olmasıdır. Türk milleti 15 Temmuz tarihinde demokrasiye olan inancını bir kez daha göstermiştir. Bizler de tüm kesimler ve kurumlar olarak demokrasimize ve demokratik kurumlarımıza sahip çıkmalıyız. Bu darbe girişimini yok hükmünde sayarken, milletimizin geleceği açısından üretmeye, istihdama ve ihracata daha büyük kararlılık ile devam edeceğimizi herkesin bilmesini isteriz" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mtosb Başkanı Tekli: 'Demokrasiye Müdahale Kabul Edilemez' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement