Mtosb'den Başkan Can'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Mtosb'den Başkan Can'a Ziyaret

Mtosb\'den Başkan Can\'a Ziyaret

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve yönetim kurulu üyeleri, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ı ziyaret etti.

03.07.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve yönetim kurulu üyeleri, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Mersin - Tarsus Organize Sanayi Bölgesi 12. Olağan Genel Kurulunda yeniden başkan seçilen Sabri Tekli ile yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Başkan Can, başarılarının devamını diledi. Can, "Yönetim olarak güven tazelediniz, inşallah kaldığınız yerden devam edeceksiniz. Sizlere başarılar diliyorum, başarılı olacağınıza da inanıyorum. Tarsus'un ekonomik olarak kalkınması için en güzel şey iş imkanlarının çoğalması, işadamlarının yöremize gelip yeni yatırımlar yapmasıdır. İnşallah bunu da sizlerle beraber, Ticaret Odası ve Ticaret Borsamızla beraber başarmayı Cenab-ı Allah bizlere nasip etsin diyorum. MTOSB'nin Çukurova'ya atak bir ivme kazandırdığı malumunuz. Ekonomik atılımın ve yatırımların, gerek birliktelik yönünden Türk ekonomisine, gerek bölgemizde kaynaşma yönünden, insanlarımızın birlikte olma yönünden, kardeşliği yönünden birlikte başarılacağına ve bu şekilde başlayacağına inanıyorum" dedi.

Başkan Can'a teşekkür eden MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Tarsus Belediyesinin kendilerine her zaman yardımcı olduğunu söyledi. Tekli, "Konum gereği ulusal anlamda en zengin ekonomik yapıya sahibiz. Hem Mersin Büyükşehir Belediyemizin, hem Tarsus Belediyemizin, Mersin TSO ve Tarsus TSO'nun müteşebbis heyetimiz içinde olması, Mersin Sanayici İşadamları Derneğinin içimizde olması ve bizimde fiziksel anlamda Mersin ve Tarsus'un ortasında olması bu gücü üzerimizde hissettiriyor. Yaptığımız ziyaretlerde gördük ki, birlik ve beraberlikle bu bölgenin imarına, yapısına, sanayisine özellikle istihdam anlamında üzerimizde büyük bir destek var" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mtosb'den Başkan Can'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement