Mtso Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Mtso Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç Açıklaması

Mtso Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç Açıklaması

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Türkiye için hain emeller besleyen terör örgütlerinin hiçbir zaman başarıya ulaşamayacağını ifade ederek, “Bu örgütler akıttıkları kanda kendileri boğulacak, yeter ki biz millet olarak birbirimize sarılalım” dedi.

23.08.2016 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Türkiye için hain emeller besleyen terör örgütlerinin hiçbir zaman başarıya ulaşamayacağını ifade ederek, "Bu örgütler akıttıkları kanda kendileri boğulacak, yeter ki biz millet olarak birbirimize sarılalım" dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC) başkanlığına yeni seçilen Kemal Deniz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MGTC Başkanı Kemal Deniz, Hasan Hüseyin Erkoç'un her zaman basınla iç içe olduğunu ifade ederek, ziyaretten dolayı kendinse teşekkür etti. 15 Temmuz sürecine ve son günlerde artan terör olaylarına da değinen Deniz, 15 Temmuz darbe girişimini önleme sırasında ve terörle mücadelede şehit olanlara Allah'tan rahmet diledi.

MGTC başkanlığına seçilen Kemal Deniz'e ve yönetim kurulana başarılar dileyerek konuşmasına başlayan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç da, son günlerde artan terör olaylarına ve 15 Temmuz darbe girişimine değinerek terör saldırılarında ve darbe girişimini önleme sırasında şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Erkoç, "Ülkemiz için hain emeller besleyen terör örgütleri hiçbir başarıya ulaşamayacak ve akıttıkları kanda kendileri boğulacaktır. Yeter ki biz millet olarak birlikteliğimizi, kardeşliğimizi ve beraberliğimizi her zamankinden daha fazla ortaya koyalım ve gönülleri okşayalım. Ben bu vesile ile son zamanlarda ortaya çıkan beraberlik ve birlikteliğe katkı sunanlara teşekkür ediyorum. Tabi 15 Temmuz sürecinde önemli rol oynayan basınımıza da çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mtso Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement