MTSO Başkanı Bülent Koşmaz Vefat Etti - Son Dakika
Güncel

MTSO Başkanı Bülent Koşmaz Vefat Etti

MTSO Başkanı Bülent Koşmaz Vefat Etti

Yaklaşık 10 yıldır pankreas kanseriyle mücadele eden Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Koşmaz, vefat etti.

20.06.2014 16:26  Güncelleme: 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Bülent Koşmaz (63), vefat etti.

Yaklaşık 10 yıldır pankreas kanseriyle mücadale eden Koşmaz, tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi Gastroloji Servisi'nde bu sabah yaşamını yitirdi.

Koşmaz'ın cenazesinin, Manisa'da yarın Hatuniye Camisi'nde öğleğin kılınacak namazın ardından toprağa verileceği bildirildi.

Manisa'da 1951 yılında dünyaya gelen Bülent Koşmaz, 1992 yılından itibaren üstlendiği MTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı döneminde, 2005-2013 yılları arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde (TOBB) başkan yardımcılığı görevinde bulunmuştu.

Evli ve 2 kız çoğu babası olan Koşmaz, halen ayrıca Milletler Arası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeliği, Büyük Anadolu Lojistik Organizasyonları (BALO) Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyeliği, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı Mütevelli Heyet Üyeliği, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu Yüksek İstişare Kurulu Onursal Üyeliği, Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürütüyordu.

-TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan başsağlığı

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da Koşmaz'ın vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayımladı.

Ailesi, yakınları ve tüm iş dünyasına başsağlığı dilediğini ifade eden Hisarcıklıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ekonomide değer yaratan, insanlara iş ve AŞ veren her iş insanımız gibi sayın Koşmaz'ın da ismi her zaman gönüllerde yaşayacaktır. Ailesinin, yakınlarının ve iş dünyamızın acısını gönülden paylaşıyorum. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MTSO Başkanı Bülent Koşmaz Vefat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement