Muay Thai Sporcuları Şampiyonaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Muay Thai Sporcuları Şampiyonaya Hazırlanıyor

Muay Thai Sporcuları Şampiyonaya Hazırlanıyor

Erciş ilçesinde daha önce düzenlenen müsabakalarda başarılı olan Muay Thai sporcuları, 28 Mart'ta Adana'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'na katılacak.

10.03.2015 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erciş ilçesinde daha önce düzenlenen müsabakalarda başarılı olan Muay Thai sporcuları, 28 Mart'ta Adana'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'na katılacak.

Adana'da yapılacak şampiyonada bölgeyi en iyi şekilde temsil etmek isteyen sporcular, Erciş Halk Eğitim Müdürlüğü Çok Amaçlı Salonu'nda bir araya geldi.

Öğrencilerin başarısının devam etmesi için gereken desteği vereceklerini belirten Halk Eğitimim Merkezi Müdürü Nihat Kiyan, antrenör ve sporculara başarı diledi.

Muay Thai Antrenörü Sinan Ağlar ise Van'da yapılan bölge şampiyonasına 260 sporcunun katıldığını ve Erciş olarak çok bir performansla 11 madalya aldıklarını anımsattı.

Amaçlarının gençleri spora kanalize etmek olduğunu belirten Ağlar, "Sporcuyu bize getiren yeteneğidir. Yanımızda tutan şampiyonluğu değil ahlakıdır. Çoğunu milli eğitimde bulunan okullardan seçtik. Hedefimiz Türkiye ve ardından dünya şampiyonasına katılmak" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muay Thai Sporcuları Şampiyonaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement