Muay Thai Sporcularından, Vali Coş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Muay Thai Sporcularından, Vali Coş'a Ziyaret

Muay Thai Sporcularından, Vali Coş\'a Ziyaret

Muay Thai Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade, Muay Thai Adanalı Milli Takım Sporcuları ile birlikte Vali Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret etti.

25.03.2014 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muay Thai Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade, Muay Thai Adanalı Milli Takım Sporcuları ile birlikte Vali Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Muay Thai Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade 1-10 Mayıs tarihleri arasında Malezya'da düzenlenecek olan Muay Thai Dünya Şampiyonası öncesinde Adanalı Milli Takım sporcuları ile birlikte Vali Hüseyin Avni Coş'u ziyarete geldiklerini söyledi.

Sporcular ile birlikte 1-10 Nisan'da Antalya ve 20-30 Nisan'da ise Bodrumda Milli Takım kampına katılacaklarını ifade eden Şahade, "Adana Valiliği Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından almış olduğumuz destekle İlimize daha çok sporcu kazandırmak için hiç durmadan çalışıyoruz. Hedefimiz Adanamıza ve Ülkemize büyük başarılar kazandırmaktır" dedi.

Vali Coş ise, sporla uğraşarak başarı elde eden gençleri görünce çok mutlu olduğunu belirterek, "Gençlerimiz azmettiğinde büyük başarılar kazanacağına yürekten inanıyorum. Bu vesileyle çocuklarımızın spor yapmasına izin ve imkan veren ailelerine de çok teşekkür ediyoruz. İnşallah İlimizin ismini böyle başarılı sporcularla Dünya'ya duyurmak bizim içinde büyük bir mutluluk kaynağı. Tüm sporcularımızı bir kez daha kutluyor, Dünya Şampiyonası'nda başarılar diliyorum" dedi.

Vali Yardımcısı Halis Arslan'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Muay Thai Milli Takım Antrenörü Şahade, Vali Coş'a spora verdiği destekten dolayı plaket verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muay Thai Sporcularından, Vali Coş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement