Mucize bebek hayata tutundu - Son Dakika
Güncel

Mucize bebek hayata tutundu

Mucize bebek hayata tutundu

Kocaeli ili Çayırova ilçesinde oturan Sibel-Rasim Meriç çiftinin yeni doğan kızları Ayşe Miray bebek, 25 haftalık, 480 gram olarak dünyaya gözlerini açtı.

28.04.2016 10:57  Güncelleme: 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayati tehlikesi bulunan, yaşaması mucize denilen Ayşe Miray bebek, 120 günlük (4 ay) tedavi ile hayata tutundu.

Ayşe Miray bebeğin babası, CHP Çayırova İlçe eski Başkanı ve aynı zamanda bir önceki dönem CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Rasim Meriç ve annesi, ev hanımı Sibel Meriç, bebeklerini kucaklarına almanın sevincini, 120 gün boyunca bakımını üstlenen VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ayla Günlemez, Uzm. Dr. Berat Yücel ve hastane personelleri ile birlikte yaşadılar.

SOLUNUM MAKİNASIYLA DESTEKLENDİ

120 gün boyunca zor ve sıkıntılı günlerinde yanlarında olan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi'nin tüm personeline teşekkür eden anne Sibel Meriç, mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi; "Ayşe Miray, bizim üçüncü çocuğumuz. İki kızımız daha var. Hamileliğimin 25'inci haftasına gelince sıkıntılar yaşamaya başladım. Bunun üzerine eşim beni acilen VM Medical Park Kocaeli Hastanesi'ne getirdi. Burada beni doğum için ameliyata aldılar. Bebeğimiz 25 haftalık prematüre olarak dünyaya geldi. Doğduğunda 480 gramdı. Dört ay kuvözde kaldı. Bizim için çok zor ve üzücü günlerdi. O günleri hatırlamak bile istemiyoruz. Şu anda kızımız 2,200 gram. O artık kocaman bir kız oldu. Onu kucağımıza aldığımız için çok mutluyuz. Doğumumu gerçekleştiren Prof. Dr. Eray Çalışkan'a, bebeğimize dört ay boyunca yeni doğan yoğun bakım ünitesinde özenle bakan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ayla Günlemez'e ve Uzm. Dr. Berat Yücel'e, yeni doğan yoğun bakım ünitesi sorumlu hemşiresi Saniye Ulukaya Ergun'a, hemşirelerine ve yardımcı personeline sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Onlar dört ay boyunca hem bizlere destek oldular hem de bebeğimizin hayata tutunmasını sağladılar" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mucize bebek hayata tutundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement