Mucur Anadolu Lisesi ve Mucur Şeyh Edebali Anadolu Lisesi'nde Proje Heyacanı - Son Dakika
Yerel

Mucur Anadolu Lisesi ve Mucur Şeyh Edebali Anadolu Lisesi'nde Proje Heyacanı

Mucur Anadolu Lisesi ve Mucur Şeyh Edebali Anadolu Lisesi\'nde Proje Heyacanı

Kırşehir’in Mucur İlçesinde, Mucur Anadolu Lisesi ve Şeyh Edebali Anadolu Lisesi’nde proje heyecanı başladı.

23.03.2015 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'in Mucur İlçesinde, Mucur Anadolu Lisesi ve Şeyh Edebali Anadolu Lisesi'nde proje heyecanı başladı.

Mucur İlçesinde eğitim ve öğretimdeki kalitesini her geçen gün artırma yönünde çalışmalar hızla devam ederken, Mucur Anadolu Lisesi ve Şeyh Edebali Anadolu Lisesi'nin ortaklaşa hazırladığı ' Matematik Günleri" projesi kapsamında, öğrencilere matematiğin zor olmadığı bilinci aşılanacak.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ PROJE'YE TAM DESTEK VERİYOR

Mucur Anadolu Lisesi Müdürü Dr. Tamer Güzel, hazırlanan proje ile Kırşehir genelinde tüm öğrencileri Mucur'a davet ettiklerini belirtti. Güzel, "Başta Vali Necati Şentürk'ün önderliğinde ve Milli Eğitim Müdürümüzün Osman Elmalı'nın bilgileri dahilinde ' Matematik Günleri ' projemizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Şeyh Edebali Anadolu Lisesi ile birlikte projemizin alt yapısını hazırladık ve 30 Mart 2015 - 03 Nisan 2015 tarihleri arasında Mucur'da gerçekleşecek olan Matematik Günleri'ne tüm Kırşehir halkını ve öğrencilerimizi davet ediyoruz. Projemizde ana hedef, öğrencilerimize Matematiği sevdirmek ve aslında zor olmadığını ispatlamaktır " dedi.

Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, projenin takipçisi olduklarını kaydederek, Mucur Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulundu. Proje ekibine ve okul idaresine teşekkür eden Elmalı, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mucur Anadolu Lisesi ve Mucur Şeyh Edebali Anadolu Lisesi'nde Proje Heyacanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement