Mudanya Belediye Başkanı: Ölüm Tehditleri Alıyoruz - Son Dakika
Güncel

Mudanya Belediye Başkanı: Ölüm Tehditleri Alıyoruz

Mudanya Belediye Başkanı: Ölüm Tehditleri Alıyoruz

BURSA'nın Mudanya İlçesi Belediye Başkanı CHP'li Hayri Türkyılmaz, sahil şeridinde izinsiz plaj işlettikleri için tesislerini yıktığı bazı kişiler tarafından kendisinin ve arkadaşlarının ölümle tehdit edildiğini söyledi.

18.11.2016 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA'nın Mudanya İlçesi Belediye Başkanı CHP'li Hayri Türkyılmaz, sahil şeridinde izinsiz plaj işlettikleri için tesislerini yıktığı bazı kişiler tarafından kendisinin ve arkadaşlarının ölümle tehdit edildiğini söyledi. Türkyılmaz, savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, kendisinin yanı yardımcısı Hakan Karademir ve Zabıta Müdürü İlhan Aksakal'ın ölüm tehditi aldığını öne sürdü.  Türkyılmaz, "Geçtiğimiz aylarda usulsüz ve kıyı kenar çizgisini ihlal ederek kullanılan bazı plajları yargıdan alınan izin sonrası yıktı. Mudanya'da ki bazı plaj işletmecileri bu olayın ardından beni, yardımcım olan Hakan Karademir ile Zabıta Müdürüm İlhan Aksakal'a ölüm tehditleri savurdular. Biz, 'Mudanya'nın ve Mudanyalının hakkını kimseye yedirmeyeceğiz' diyerekyola çıktı. Ölüm tehditleri aldık ve almayada devam ediyoruz. Ama hiçbir şey bizi yıldıramaz. Bunu böyle bilsinler" dedi.

Belediye Başkanı Türkyılmaz, aldıkları ölüm tehditlerindern sonra savcılğa suç duyurusunda bulunacaklarınıda sözlerine ekledi.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mudanya Belediye Başkanı: Ölüm Tehditleri Alıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement