Mudanya Belediyesi Altınkum Sahilini Güzelleştirdi! - Son Dakika
Güncel

Mudanya Belediyesi Altınkum Sahilini Güzelleştirdi!

Mudanya Belediyesi Altınkum Sahilini Güzelleştirdi!

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, iş makineleri ile Altınkum sahil şeridini boydan boya temizleyip, yosunlardan arındırıp, çöplerini toplayarak, Mudanya'ya ve Mudanyalılara yakışır hale getirdi.

23.07.2015 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bütün Şehir Yasası ile sahillerin temizliği ve bakımı, can kurtaran bulundurulması ve yüzme parkurlarının oluşturulması gibi önlemlerin alınması konusunda tüm yetkinin Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna geçmesine rağmen, Güzelyalı Mahallesi'ndeki Altınkum Sahili'nde biriken yosun ve çöpleri temizleyerek, Mudanyalı hemşehrilerimizin hizmetine sundu.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Dünya barış şehri belediye başkanı olarak, Mudanyalı hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak, yaşanabilir bir Mudanya yaratmak amacıyla gece gündüz demeden, sorumluluk alanımızda olsun veya olmasın bölge ayırımı yapmadan her yere ulaşmaya çalışıyoruz. Sahillerimizin temizliği ve bakımı gibi tüm yetkinin Büyükşehir Belediyesi uhdesinde olmasına rağmen, Altınkum sahilinde biriken ve kirlilik yaratan yosun, çöp ve çevre temizliği çalışmalarını Mudanya Belediyesi olarak biz gerçekleştirdik. Amacımız, Dünya Barış Şehri Mudanya'da, Mudanyalı hemşehrilerimizin daha temiz bir kentte yaşamasını sağlamaktır" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mudanya Belediyesi Altınkum Sahilini Güzelleştirdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement