Mudanya Belediyesi'nden Öğrencilere Haşere İle Mücadele Desteği - Son Dakika
Güncel

Mudanya Belediyesi'nden Öğrencilere Haşere İle Mücadele Desteği

Mudanya Belediyesi haşere ile daha etkin bir şekilde mücadele edilebilmesi konusunda Bahçeşehir Okulları'nın gerçekleştirdiği projeye destek vererek öğrencilere yönelik bilgilendirme gerçekleştirdi.

16.01.2017 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudanya Belediyesi, halk sağlığını korumak ve haşerelerle daha etkin bir şekilde mücadele edilebilmesi hedefiyle Bahçeşehir Okulları Coding & Robotics Kulübü öğrencilerinin gerçekleştirdiği projeye destek vererek, öğrencileri haşere ile mücadele konusunda bilgilendirdi.

Mudanya Belediyesi Veteriner Hekimi Şükriye Çelikkollu'nun gerçekleştirdiği bilgilendirmede, öğrencilere kimyasal faktörler kullanmadan bitkisel yollarla haşereler ile mücadele konusunda yapabilecekleri çalışmalar anlatıldı. Haşerelerin üreme ve yaşama alanları ile etkin mücadelenin nasıl yapılacağına dair bilgiler aktaran Çelikkollu, bireysel ve grup olarak haşerelere karşı yapılan mücadelelerden de bahsetti. Mudanya Belediyesi'nin haşere konusunda gerçekleştirdiği çalışmaları da aktaran Çelikkollu, öğrencilerin merak ettiği soruları da cevapladı. Bilgilendirme eğitimi sonunda öğrencilere Atatürk baskılı tişörtler hediye eden Çelikkollu'ya öğrenciler tarafından da teşekkür belgesi verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mudanya Belediyesi'nden Öğrencilere Haşere İle Mücadele Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement