Mudanya Belediyesi Yazlık Sinema Günleri Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Mudanya Belediyesi Yazlık Sinema Günleri Başlıyor

Mudanya Belediyesi "Yazlık Sinema Günleri" 22 Temmuz Günü Tirilye Mahallesi'nde "Kocan Kadar Konuş 2" filmiyle başlıyor.

19.07.2016 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudanya Belediyesi, Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Yazlık Sinema Günleri", 22 – 31 Temmuz 2016 tarihleri arasında Mudanya Mütareke Meydanı ile Güzelyalı, Tirilye, Yeni ve Eşkel Mahallelerinde gerçekleştirilecek. 22 Temmuz Cuma günü başlayacak ve 31 Temmuz Pazar günü sona erecek olan Sinema Günleri'nde altı film gösterime sunulacak. Kocan Kadar Konuş 2, İftarlık Gazoz, Nadide Hayat, Unutursam Fısılda, Kuzular Firarda ve Kardeşim Film filmlerinin gösterileceği Yazlık Sinema Günleri, saat: 21.15'te başlayacak.

"AÇIK HAVA SİNEMA KÜLTÜRÜ YAŞATILIYOR"

Tüm sinemaseverleri etkinliklerine davet eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, dokuz gün boyunca, altı farklı film gösteriminin yapılacağını ifade etti. "Yazlık Sinema Günleri"nin izleyenlere güzel vakit geçirecek filmlerden oluştuğunu belirten Türkyılmaz, "Son yılların beğeni toplayan filmlerinden oluşan bu etkinliğimizle, eski ve unutulmaya yüz tutmuş olan geleneklerden biri olan açık havada sinema kültürünü Mudanya hemşehrilerimize hatırlatmak ve bu geleneği devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mudanya Belediyesi Yazlık Sinema Günleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement