Mudanya'da Eğitim Danışma Kurulu Toplandı - Son Dakika
Yerel

Mudanya'da Eğitim Danışma Kurulu Toplandı

Mudanya\'da Eğitim Danışma Kurulu Toplandı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Sene Başı Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu’ toplantısı yapıldı.

03.10.2014 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Sene Başı Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu' toplantısı yapıldı.

Ali-İhsan-İkbal Betül Çilingiroğlu İlkokulu'nun çok amaçlı salonunda İlçe Mili Eğitim Müdürü Osman Şeker'in başkanlığında yapılan toplantıya Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Korkmazer ve okul müdürleri, daire amirleri, sivil toplum temsilcileri, okul aile birliği yöneticileri, veliler ve okulların öğrenci meclisi temsilcileri katıldı.

Mudanya'daki okulların normal eğitime geçmesi yönünde planlamalar yapıldığını kaydeden Milli Eğitim Müdürü Şeker, ilçe merkezindeki bazı okulların fiziki anlamdaki yetersizliğini gidermek için çalışmalar yaptıklarını söyledi. Cadde üzerinde bulunan 12 Eylül İlkokulu'nun her açıdan mevkiinin yanlış olduğunu dile getiren Şeker, Şükrü Çavuş İlkokulu'nun da yeni binasının eski binasından daha kötü olduğunu belirtti.

İlçe merkezinde acilen ilkokula ihtiyaçları olduğunu söyleyen Şeker, "Yeni dersliklere ihtiyacımız var. Ancak tek sıkıntımız ilçede eğitime tahsis edilmiş bir metrekarelik bir arsamızın bile olmaması. Arsa için çalışıyoruz. Yörükali Mahallesi'nde bir mera var. Burasının eğitim alanına dönüştürülmesi yönünde teşebbüslerimiz sürüyor. Gönül ister ki, bütün ortaöğretim kurumlarımızı orada toplayalım" diye konuştu.

Başarı ve verimliliği artırmak için okul müdürleri ile öğretmenlerden azami destek beklediklerin ifade eden Şeker, hizmetli ihtiyacının da İş-Kur aracılığıyla çözüleceğini söyledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mudanya'da Eğitim Danışma Kurulu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement