Mudanya'da 'Evrensel' Konser - Son Dakika
Güncel

Mudanya'da 'Evrensel' Konser

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla sanat çalışmalarını sürdüren Mudanya Evrensel Müzik Dostları Derneği, Mudanya'da muhteşem bir konsere imzasını attı.

01.04.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla sanat çalışmalarını sürdüren Mudanya Evrensel Müzik Dostları Derneği, Mudanya'da muhteşem bir konsere imzasını attı.

Mudanya Evrensel Müzik Dostları Derneği, hafta sonunda Mudanya Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde, sanatseverlere keyifli bir müzik ziyafeti sundu. Şef Rüştü Şentürk'ün yönetiminde sahneye çıkan sanatçılar, konserde 'Rast' makamından eserler seslendirerek gönülleri fethetti. Gecenin konuğu ise TRT Müzik'te yayınlanan 'Akşam Sefası' programının sunucusu, TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Nusret Yılmaz oldu. İki bölümde gerçekleştirilen konserin ilk bölümünde Evrensel Müzik Dostları Derneği sanatçıları, rast makamından eserleri koro ve solo olarak söyledi. Konserin ikinci bölümünde sahneye çıkan konuk sanatçı Nusret Yılmaz da eşsiz yorumuyla sanatseverlere unutamayacakları bir konser verdi.

Konseri ilgiyle izleyen ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına sanatçıları tebrik eden Muhsin Özükurt, programın sonunda yaptığı konuşmada, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin sanata ve sanatçılara verdiği değere dikkati çekti. Özlükurt, ünlü sanatçı Yılmaz'ı da çiçek vererek tebrik etti. Mudanya Evrensel Müzik Dostları Derneği Başkanı Mehmet Karadağ da katkılarından dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür ederken, Özlükurt ile Şef Şentürk'e çiçek takdim etti. Karadağ, Mudanya Evrensel Müzik Dostları Derneği'nin, 26 Nisan Pazar günü de Türk Halk Müziği konseri ile Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluşacağını müjdeledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mudanya'da 'Evrensel' Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement