Mudanya'da Kooperatifçilik Geliştirme ve Uyum Eğitimi Verildi - Son Dakika
Yerel

Mudanya'da Kooperatifçilik Geliştirme ve Uyum Eğitimi Verildi

Mudanya\'da Kooperatifçilik Geliştirme ve Uyum Eğitimi Verildi

Yeşil Bursa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Birliği’nin, Mudanya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirdiği 5 gün süren ’kooperatifçilik geliştirme ve uyum eğitimi’ kursu tamamlandı.

14.06.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşil Bursa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Birliği'nin, Mudanya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirdiği 5 gün süren 'kooperatifçilik geliştirme ve uyum eğitimi' kursu tamamlandı.

Mudanya'da kapanan eski Koç Restaurant'ta gerçekleşen ve 40 saat süren eğitimde, katılımcı kursiyerlere, Trakya Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden Yrd. Doç. Dr. Nilüfer Serinlikli'nin yanı sıra Nazire Kangal ve Zeynep Sevinç Özkan kooperatifçilik dışında diksiyon ve halkla ilişkiler dersleri de verildi. Yeşil Bursa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Birliği Başkanı Hikmet İlhan, eğitimin Mudanya'da olmasının büyük bir şans olduğunu belirtti. İlhan, şoför esnafın çıtasını daha da yükseltmesi için ellerinden gelen çabayı göstermeye hazır olduklarını söyledi. Kursların önemine dikkati çeken HEM Müdürü Remzi Ataman ise, eğitimcilere ve katılımcı kursiyerlere teşekkür etti.

Eğitim sonunda düzenlenen törende kooperatif yöneticileri HEM Müdürü Remzi Ataman'a çiçekle teşekkür ederken, eğitmenlere plaketlerini takdim etti. Kurs sonunda 179 kursiyer sertifikalarına kavuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mudanya'da Kooperatifçilik Geliştirme ve Uyum Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement