Mudanya'daki Kediler Villa Tepi Evlerde Kalacak - Son Dakika
Yerel

Mudanya'daki Kediler Villa Tepi Evlerde Kalacak

Mudanya\'daki Kediler Villa Tepi Evlerde Kalacak

Orman ve Su işleri Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bursa Şube Müdürlüğü tarafından, Mudanya Belediyesi’ne 3 katlı villa tipi barınma evi teslim edildi.

14.01.2015 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su işleri Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bursa Şube Müdürlüğü tarafından, Mudanya Belediyesi'ne 3 katlı villa tipi barınma evi teslim edildi.

Mudanya Belediyesi ekipleri, Orman ve Su işleri Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bursa Şube Müdürlüğü tarafından teslim edilen villa tipi üç katlı kedi barınma evlerini belirlenen noktalara yerleştiriyor. Tespit edilen noktalara yerleştirilen kedi barınma evlerine, mama desteğini sağlayan Mudanya Belediyesi, yakın zamanda evleri kendi bünyesinde üretecek. Konudan duydukları memnuniyeti dile getiren Mudanyalı vatandaşlar, "Bakanlık tarafından teslim edilen kedi evinin Mudanya Belediyesi tarafından mahallelerimize konulması bizleri çok mutlu etti. Belediyemizin bu kedi evlerinden imal etmeye başlayacağını duymak bizleri çok daha fazla mutlu etmiştir" dedi.

Temin edilen kedi evlerinin Mudanya ve Güzelyalı Mahallesi'nde belirlenen noktalara yerleştirilmesini sağladıklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, kedi evlerinin belediye marangozluk bölümü tarafından en kısa zamanda yapımına başlanacağını belirtti. İlçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgelere imalat sonrasında kedi evlerinden yerleştireceklerini belirten Türkyılmaz, "Sokakta yaşayan sahipsiz kedilerin barınmalarını ve karınlarını doyurmalarını sağlayacağız. Belediye olarak bu konuda duyarlı davranarak, veteriner bölümümüz belirli bölgelerde topluca yaşayan sokak hayvanların bakımlarını yapıyorlar" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mudanya'daki Kediler Villa Tepi Evlerde Kalacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement